![]() |
Ta vidi vidi ti ovog derana ta on se ne zeza ta stvarno poznaje aranzere ta isto ko i ja , bravo
svaka cast ta SVAKA TI DALA hahahaha Postavicu istu dvojku al na yamahi odradjeno u demo sekciji za druge da cuju . nadam se da se necete ljutiti ime moje njace |
Svaka cast kolega Dovijarski,klavijatura ti zvuci extra.
|
Hvala svima na komentarima :)
|
Sve pohvale! Jako lijepo, bubanj je extra, ništa napadno sve lijepo izlazi. Pozdrav
|
sto bi gagan rekao,
mnogi bi zeljeli da im ovako radi sint.pa i ja ;) nisam shvatio gdje je ta dvojka... ne mogu je naci na snimcima, a rado bih je cuo. |
@romario
Dvojka je na četvrtom player-u po redu u prvom postu na ovoj temi. |
Ne znam zasto mi nije radilo maloprije ...
Uglavnom mislim da nema potrebe za izdvajanjem tog ritma i objasnjavanja sta bi ja sta ne bi... Ti sa gi napravio kako tebi odgovara i to je to . Stvar ukusa ,ali se mora postivati autor;) Da radimo remix neke neke pjesme u studiju svako bi napravio razlicito . |
nisam ni sumnjao da moze biti lose imas dosta godina rada za klavijaturama iza sebe i pravi si muzicar gde god da te posalju odradices tezgu profi
za ostale prijatelje da kazem koju rec a tice se ovih demo snimaka nemojte nikada da sumnjate u fortspilde i bas linije dovijarskog025 intro midi ovo ono jer ja sam svedok gledam ga skoro svaki dan covek sve deonice svira svojom rukom poz ti si za mene najjjjjjj |
super zvuci
|
sve pohvale
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org