YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Mikrofoni (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Pilot Shure Beta 54 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17004)

pedjajazz 18.01.2011 23:07

C520

hadzidinic 19.01.2011 21:09

AKG C520 je definitivno ovaj sa velikim kanonom! C520L dolazi sa externim napajanjem b29 i mini kanonom.
Pozdrav..
Dodato:
izvinjavam se, nisam video da je vec kolega pedja odgovorio na pitanje...

matrix_mo 19.01.2011 23:44

ma nema problema, hvala svejedno!!!! zanima me još jel postoji ovaj c520 u wireless verziji????

pedjajazz 20.01.2011 10:30

Druze ako ga hoces u bezicnoj varijanti onda kupi C520L, sa malim kenonom i WMS 40 ili neki drugi bezicni bodypack, ukljucis u njega c520 i kraj price,... ne znam samo zasto da kupujes bezicni ako si klavijaturista,..... Mozes kupiti i kompletan set sa c555, pa c 555 prodas pa tek onda kupis C520 i ukjljucis u taj,..... Nepotrebno pitas,.... svaki pilot se proizvodi i pakuje kao zicni, a to da li ce biti bezicni, zavisi od dodatnih uredjaja, procackaj malo sajtove shopova i proizvodjaca, pa tek onda pitaj.... Uglavnom ako nesto od ovoga hoces da kupis, a ne u prodavnici, kontaktiraj me na PM,... poznajem tipa iz Kragujevca koji godinama prodaje Akg program, posten je korektan,.. salje Aksom,..... ustedeces neku paru, sve je novo,...Ja sam sve od njega kupio, sto se tice AKG brenda.

matrix_mo 20.01.2011 14:38

pitao sam jer sam vidio se dobro razumjete u te stvari!!!
bežični zato što ne kupijem sebi, nego bratu koji je bassista i ima wireless i na gitari!!!!

a to o kupnji ćemo se čut, ako se odlučim, jer mi prijatelj ubrzo dolazi iz Amerike, pa bi to možda uzeo preko E-baya!!!

pedjajazz 20.01.2011 16:38

Ok, najbolje je kupiti u Americi, sto se tice i cene i kvaliteta, ali samo mikrofon, ...
sto se tice wireless baze nemoj da ti kupi tamo zbog voltaze i napona koji je drugaciji, pa ces morati da preradjujes, ili uzimas nekakve adaptere da bi ti to u evropi radilo.
Srecno!

Beethoven 20.01.2011 18:10

@matrix-mo

Onda je najbolja varijanta AKG DUAL INSTRUMENTAL SET pa ce imati wireless i na bass-u i za pilot. :)

dado123 25.01.2011 09:47

pozdrav svim kolegama meni treba pomoć nisam baš nešto sa ovim pilot bezičnim mikrofonima pa mi nude mikrofon PG1288/PG30 Wireless Headset System
Includes PG88 Dual Diversity Receiver, PG1 Bodypack Transmitter, PG2/PG58 Handheld Microphone Transmitter, and PG30TQG Headset Microphone. Comfortable and reliable for active users.kakv je ovo pilot jeli dobar za vokal ili prateči vokal to mi treba za gitaristu pa pomozite molim vas i košta oko 230 eurića!!

pedjajazz 25.01.2011 10:48

Dado ponovo ti kazem bezi i od tog mikrofona imas na prvoj strani ovog posta detaljno objasnjenje, a Pg taj pilot je dobar za aerobik naratore. Ako ti to sve prodaju za 50 eura, onda i kupi, to toliko i vredi. Nama tu snage shirine, a tek sato mesa frekvencije,... nedaj boze,... taj pilote pikuje non stop, osim kada pricas, za pevanje nije,...

dado123 25.01.2011 11:07

drug to mi je za gitaristu jedan mu nudi ovo AKG wms40 dual pro stanicu mikrofon c555 i još neki konektor za gitaru da bude cjeli sistem bežičan i gitara i vokal sve košta 230 eura!! nebi da bacamo pare!!
Dodato:
da se nadovežem evo ima na sajtu i hvale ga stanicu akg wms 40 dual pro i priključak za gitaru dali bi se na tu stanicu mogao kopčati pilot c520 onda bi uzeli ovu stanicu i c 520 ako može!!

Trenutno vrijeme na Forumu 07:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org