![]() |
Shvatio sam sad i sam kada sam video koliko se krecu nove pa 800.
U pravu si Ace pitanje nije imalo smisla. |
Ja se izvinjavam ali mislim da svi vi gresite, ja koliko imam informaciju u MK je jeftinija nova ta klavijatura, jer pre godinu dana sam je tamo imao za 1400e u radnji, novu sa garancijom, sad jedino ako zbog dobrog glasa o tom modelu cene skacu, ja stvatno ne znam...
|
Lepo ako si toliko nasao .... i ako su ti ponudili neznam kakav popust. :)
Pre nedelju dana sam bio u salonu Mimi music (zastupnik Sky-musica) cena je bila oko 104 000 denari koliko se secam, u prevodu 1700 eura. Gore dole i u Artist je toliko plus minus 100eura. Neki koji privatno uvezuje instrumente t.j. nema oficijalnu radnju prodaje ga i za oko 1600eura (1650 eura). To su cene u Makedonije. |
Skymusic je i za Srbiju merilo za cenu tako da verujem da moze da se nadje i jeftinije nego kod ovlascenih uvoznika koji se ugradjuju i vise nego sto treba. Nazive i adrese necu da pominjem jer je to suprotno pravilima foruma, nit hocu da ikoga reklamiram. Nadam se da ce kolega sam da se snadje da isprva ne bude jeftinije a posle .....
Od mene jedan savet, gledaj da pa800 ima pisanu garanciju od 1 godine, ne preporucujem nikako da uzimas klavijaturu bez garancije, jer svi znamo sta sledi.... |
U Srbiji po novom zakonu od 1.1.2011 treba da ima 2 godine garancije!;)
|
Da, ali u istoj toj Srbiji pored toga, takodje ima i veliko ALI, i takodje stoji nastavak te rečenice, ...osim ako nije napisano drugačije. A minimum koji mora da postoji je 6 meseci. Tako da ne verujem da prodavci mogu priustiti to zadovoljstvo da stave 2 godine na ovaj model.
|
Pozdrav kolege rekoh da vas pitam nesto, posto je ove godine izasao naslednik pa2xpro, zna li se mozda kada ce naslednik pa800 ako gledamo redom to bi trebao da bude pa8000?
|
ili pa200?
|
Znaci niko otprilike nezna kada bi mogao da izadje naslednik pa 800?<!-- / message -->
|
@ Markonato
Nema smisla ovakvim pitanjima zatrpavati forum. LOCK |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org