YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Novi KORG Kronos! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16959)

harepa50 15.01.2011 21:38

Ja samo znam da se nebi usudio ponijeti ovaj workstation na tezgu :D

mojjmbg 20.01.2011 08:05

ajme kako ovo radi ....... po ovome kaj sam tu cuo presisali su komletnu konkurenciju

ajoj a gitare na 30,20sec

Korg Kronos Launch Event - NAMM 2011
You need to upgrade your Flash Player

zajko 20.01.2011 09:19

nema sta se reci svaka cast onome ko izmisli ovu masinu exstra je

rinchaa 20.01.2011 10:22

lepo sto se svi odusevljavate, al daj da malo sacekamo da se pojavi, znate onu narodnu "i na tarabu pise", nek dodje, pa da vidimo kako ce se ponasati u real-time, kakav joj je softver, koliko je zgodna za upotrebu, kakve su dirke, kakvi su tasteri....

Sve ovo super zvuci, ali su reklame i prodavci postali toliko nemoguci da sve sto se reklamira je strava, extra, sve je fenomenalno, a za dosta stvari posle bude jadac, to nije to.

Pozzzzz

gruvlada 20.01.2011 14:26

Mislim da je masina zlo... :) moje licno misljenje

gega 20.01.2011 14:28

**

Vidim vec da ce i ova tema u Lock.....:B

Dell 20.01.2011 17:27

Fino su napredovali u solo masinama, ali ovo ima previse mogucnosti za nase podneblje. Za ono sto mi sviramo dovoljan je triton tr ili le. Pa i ako kronos postane "default" kod nas, garantiram da mu se mogucnosti nece iskoristiti ni 10 % :)

Ledeni 01.02.2011 18:21

Šta mislim? Što se tice klavijature ima kojekakvih novina. Što se tiče cene i tu takodje. Realno ima nas puna Srbija koji imamo korgove i sviramo ih. Moze li mi neko reći dal ima razlike izmedju svih tih silnih sprava za jednog običnog slušaoca? Nema. E to i jeste ono što sam očekivao da čujem a ako je bilo ko od nas iskren i objektivan tako je. Korg od Le pa do ove klavijature je nama napravio veselje. Da se igramo sa modelima i da ih upoređujemo. Što bi moj ćale umeo da kaže citiram: "Vi muzičari ste kao lovci." Što i jeste tako. Imao sam prilike da je pogledam i vidim šta može? Više rama, kvalitetnijih boja tj multisemplova, novih mogućnosti u sekvenceru, al sve je to u sustini isto radi posao i on i Le. Moramo se sloziti. Moj komentar je ništa novo, Već viđeno.

Emilio25 02.02.2011 15:36

Citat:

Originalno postovano od EmirTotic (Post 166713)
Savrsenstvo! Mislim da je malo komplikovana za live i dirke su cini se teske, ali ovakav sound jos nigde nisam cuo. Savrseno!!!

I ja mislim da ova klavka nije resenje za nasu svirku. Mislim da je ipak sprava za studio i produkciju ali mozda se i varam. sigurno je mocna sprava. ali vise od pola funkcija nam uopste nece trebati .-)

sale0230 02.02.2011 16:00

Ostao sam bez teksta! Ali kao sto kazu ostali, ovo je savrseno za studio! :)

Trenutno vrijeme na Forumu 00:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org