![]() |
Ovome kad bi odsvirao rumenku gledao bi u tebe ko tele u sarena vrata :lol:
|
stalno mi se mota po glavi, iz ovog treceg snimka na 1:45, jel to kolo od Srdjana Demirovica?
|
Nije Srdjanovo kolo,ovo je kolo mog bivseg majstora Ace iz Krnjeva,staro je 15 godina a mozda i jace.Koliko se secam on mi je pricao da je obradjivao neku Bugarsku stvar i tako je nastalo to kolo.Mislim da je cak neko i snimio ovo ali nisam bas siguran sto posto.Ovaj je samo prvi deo odsvirao a i njega bolje da nije.
|
jucer sam pokusao da nadjem kod Igora Rusa na chanellu i sve sam prebrao i nisam nasao, eto vidis ja mislio vlaska stvar :)
|
Nije,obradjeno neko oro iz Bugarske tako nesto.
|
Mali je hrabar,svaka mu čast bitno je da voli harmoniku , ja kad sam vidio harmoniku da svira u super talentu srce mi kucalo 500 odkucaja u minuti,o tehnici nebi komentirao svako svira onako kako zna , vidi se da mali daje sve od sebe , sigurno da provodi puno vremena sa harmonikom ali nevježba pravilno, a ako on pročita ovo što ja pišem neka pronađe Milenka Bujdu u Rijeci i bit ce nešto od njega.
|
mali off: znaci ti sviras na dugmetari kad te ucio Aca Krnjevac, jesam li u pravu? :)
|
Da ali ne Aca sin od Mije Krnjevca nego onaj drugi Aca.Ima ga na you tube sa Kemisem i Tomicom dok je radio.Znas ga sigurno.Da ne skrecemo vise sa teme a?
|
;)
|
Vrlo je moguce da je ovaj decko nas clan!
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org