![]() |
Placaju te Adrijane, samo neces da priznas...posto oni to u Kanadskim $$$...
|
Da, da ...
A nas dvojica smo toliko bogati da ne znamo shta da radimo sa parama! Ovaj nam je sajt tolko zaradio, da sad slobodno mozemo u penziju! :lol: |
Vaxter, ti mozes u penziju kad napravis u Ailu ono sto si obecao :lol:
|
mogu li se u Kontaktu raditi terce, ja sam probao ali nisma nis uspioako neko zna moze li objasniti.
pozdrav |
Ne znam kako se prave terce u Kontaktu.
Znam kako se prave u VSampleru, a za Emulator X sam cuo da terce ni ne mogu da se prave, ali nisam siguran. Za Kontakt ce ti verovatno objasniti Nedim. |
Nedim molim te ako znas molim te objasni mi kako bi mogao u radit terce u kontaktu?
imam verziju Kontakt 2,02 |
@nikdejan
Kao shto rekoh... Chim ulovim vremena. Sad sam uposlen 24h... Em imam ispite, em radim u montazi na televiziju, em radim jednu emisiju za tu televiziju... Ako stignem da odspavan - srecan sam! :( |
Pa sta toliko radis Vaxtere kad' smo bogati. Tebi covjece nikad dosta :lol: :lol:.
@za ostale Nemojte mi protiv moga prijatelja yu-midi (Miodraga) da pricate, bice problema!!! :) |
Terce u KONTAKTu su moguce i to na najlepsi i najlaksi nacin od sve masine.
Samo problem je sto ja se ne bavim Tercama, ne znam notne rasporede i to, znam kako bi se to dobilo u KONTAKTu mislim znam tehnicki sta treba al ne znam kako bi ta terca trebala da zvuci ako razumete, ne sviram i ne koristim terce, sviram ih jedino ako dvoje sviramo al nikad automatski pa zato i ne znam. Pozdrav |
U ovoj temi samo sto bijelih chela nema a vise se i nezna ko sta i koga muze :lol:
Malo kasnim a mislim da mi necete zamjeriti posto vidim da vec svi znate. Pred kraj mjeseca pravim obracune i plate za sajt tako vidite i sami koliko samo Moderatora imam a svi drze pare u Svici i samo Franke hoce. Nisam imao namjeru da okrenem temu ali eto izbrisao sam svoj post pa sada nastavite....... |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org