![]() |
Citat:
|
Ma odlučeno je...kupujem pa50sd, a kasnije ako bude volje i potrebe kupit će se nešto jače ili upariti sa nekim tritonom...zahvaljujem svima na odgovorima....
|
@Nemanja88
I ja sam svirao pre neki dan harmoniku,a to ne znaci da sam harmonikas! ----------------------------------------------------------------- @echo.sb Samo napred!!! |
Da, ali ja sam svirao Pa 50 malo duze, tj. imao sam tu klavijaturu i radio sa njom ;)...
|
meni je pa50 prva klavijatura. prije 4 god kad sam poceo da sviram htjeo sam kupiti nesto malo bolje pa sam trazio i pao na pa50. nisam se pokajo, znao sam napocetku kao ti samo solo (desna ruka) i vremenom sam naucijo polako i akorde, tako da ja mislim da pa50 je super klavijatura za pocetnike. vidim da si vec odlucijo da kupis pa50sd al sam htjeo da istaknem moje iskustvo sa tom klavijaturom i da ti kazem da se neces pokajati ;)
|
@Nemanja88
Da li si svirao bas i kontru na njoj? |
@echo.sb
jedno pitanje .. jesil kupijo klavituru i ako mozes da kazes gdje si je kupijo ? :) |
I meni je pa50 prva klavijatura aranzer,prije toga sam im'o korg x5d i yamahu dx 21,i vjeruj da sam sa pa50-kom vise uznapredov'o za jednu godinu nego sa ovim solo klavijaturama za 10.Moja preporuka je svakako da uzmes pa50,neces se pokajati.
|
Svakako dobar izbor. Takođe veoma važna činjenica, da PA50, u odnosu na ostale aranžere, ima postojaniju vrednost na tržištu,( odnosi se na polovne kl.).Odnosno, ova klavijatura daje dobar balans kvaliteta i cene koštanja + pri eventualnoj prodaji, izgubiće se manje novca.
|
klavijatura je super a ti zagrej stolicu i vezbaj jer samo tako mozes nesto da postignes!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org