YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

milan_lekic 29.09.2010 13:10

kolega grandia stvarno ne razumem sta hocete docarati sa svojim postom

iatros 29.09.2010 13:18

Za one koji imaju problema sa trazenjem na forumima. Pokusajte da trazite preko google-a: utipka se u google pojam koji se trazi, razmak, i doda se naprimjer za ovaj forum "site:www.yu-midi.com/forum"! Sretno!

drakan 29.09.2010 13:27

Meni smeta što par članova na ovom sajtu pišu na svakoj tami o kojoj nemaju pojma, samo da bi nalupali što više postova!:-O Ja ako se u nešto ne razumijem, o tome neću da lupam bez veze, ali ima nekih koji bubnu bilo što samo da redaju postove! Bez veze! Inače ostalo sve je ok. Poštujem rad moderatora i treba slušat ljude. Nisu oni bez veze moderatori, i treba cijeniti njihov rad. Nije lako ni njima ovolike greške ispravljati! Pozdrav...;)

Simke 29.09.2010 13:31

zaboravih malo pre.....smeta mi sto nema malo vise koleginica ili buducih koleginica,bilo pevacica ili muzicarki:)
e to bi onda bilo pravo druzenje!!!;)

nelica2002 29.09.2010 13:56

poz. duže sam vrijeme na ovom sajtu, zbog malo slobodnog vremena i bezveznog lupetanja nisam skupljao postove, a imao sam i uplaod sad kad sam počeo da skupljam bio sam banovan.

svirko 29.09.2010 14:05

@ simkeres...

koliko se ja sjećam...ima kolegica još prisutnih,...
ali bilo je i onih koje su skoro otjerane...jel su nešto napisale...a nekolicina kolega odma napala da su ne samo pogriješile temu, nego i forum za ono što su upitale...
Umjesto da se damama pomogne....

@ nelica2002...

Vi imate dva upozorenja za nepotrebno skupljanje postova..
Nije poanta ove mjere da se piše samo da se piše....nego da se u postu odgovori kvalitetno, ili argumentira ono što se piše....a ne tip odgovora....slažem se...može to...ne može ovo....

grandia 29.09.2010 14:07

Citat:

Originalno postovano od svirko (Post 150143)
Kolega @grandia....

a nego gdje su Moderatori nego na forumu?
Možda na televiziji?
I nego šta su Moderatori nego i sami forumaši??
I kakve veze ima jel tema otvorena od Moderatora ili " običnih forumaša ", kako Vi kažete?
A drugih strana....ima ih raznih.....zavisi ko i na kakav način prelazi.....

ma znam drug svirko, zbog toga sam i pisao ono tamo ...:)

cini mise da se kolege zale jedan drugome, kao da moderatori ovu temu ne vide ... a znamo svi sta de desilo na onu tamo gde je milespr pisao ... tamo niko nije bio na televiziji =))

pozdrav

svirko 29.09.2010 14:11

Kolega @grandia---

a šta se to tako strašno desilo u onoj tamo temi?:-w:?

grandia 29.09.2010 14:23

za malo da se zakljuca, a ovde se vec 2-3 zalili o istim problemima koje je i milespr u toj temi koju je on otvorio napisao ... kazite slobodno svi ako ovo nije malo cudno:confused:

znate me svi vec dugo, nikad nisam a i necu nikoga da vredjam, pogotovo kolege koje vec skoro godinu ipo ovde na forumu poznajem i cenim. naravno nemam ni nista protiv kolege lekica. absolutno nista.

cenim i volim vas sve kao drugove al mozda je jedna mala drugarska raspravka il diskusija potrebna da se opet svi zajedno postujemo kao nekada ...

svirko 29.09.2010 14:43

Ma sve je ok....

niko nikog ne vrijeđa niti se ljuti na koga...
Samo želimo svi skupa da se drugarski raspravljamo..o muzici...o forumu..
ali sa dobrim argumentima

Trenutno vrijeme na Forumu 05:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org