YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Koje pesme vam pokvare raspolozenje? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15395)

mamo 30.09.2010 17:22

.......uf..........uglavnom je to Sasa Matic & Radmila Manojlovic - Mesaj Mesaj i neki metal ili teski rok........:p

Tomo007 04.06.2011 12:56

bizutarija i dali si za sex. odvratne pjesme

Jaki 04.06.2011 13:51

Nervira me kada je svadba ,a covjek naruci "Ja srecnik nisam bio", a posebno me nervira kada neko muca na maternjem i pita da li znate neku stranu.

leon 04.06.2011 16:04

meni je najgora ja nemam više razloga da živim

truntro 04.06.2011 16:47

mene lično nanervira neka "naftalinka"- i to ne zato što je izvučena iz naftalina ili zato što je ne znam nego zato što imam osjećaj da bi je svirao-pjevao autentično mora pucketati kao Lp ploča- a inače kad neko spomene "kuća poso"- ne da bi je se pjevalo-nego samo spomene- polio bi instrument benzinom i zapalio ga i kupio sebi drombulje...eto ispuca ja svu svoju frustraciju- zadnja namjera mi je da koga uvrijedim-hvala

calevh 10.07.2011 02:42

Za kuca poso, lete flase prema tome ko je narucio, a cesto ga i tako pogledam, da odma povlaci tu i trazi neku drugu :D Moja omiljena je Ljuba Lukic - Ja sam ostavljen, ali bojim se da cu zamrzeti svoju omiljenu pesmu kada vidim ko je sve narucuje...

tranzit 10.07.2011 02:52

Sve sto pjeva velika, ama sta velika... mega zvijezda Boban Rajovic. Upuc'o bih prvo kompozitora koji mu daje pjesme, pa njega sto ih i kako ih pjeva a onda i sebe sto to smece uopste slusam.

Alexandar_88 10.07.2011 07:21

Ma ima ljudi koji u sred svirke kada se placa za svaku pesmu npr. ide pesma Ti crna zeno od Djania ili Ljubavi moje mladosti od Save, dodju i porucuju od Halida Muslimovica eh kako smo se ljubili, usne vrele kao zar itd.......jednostavno nije dobar tajming za te pesme..... a definitivno se grozim kada dodju i porucuju Aspirin, zena zmija, ubij me ti, srce od silikona, ili od karleuse onu "buji paji" (insomnia.... =)) =)) =)) )....... a i ovo je tacno sto su drugi nabrojali, crne kose itd....... a ove pesme avlije, avlije, otvori mi svoja vrata i ostale starije pesme niko od omladine nije ni slusao, dok Grandovci nisu poceli da ih pevaju.........tek tada su postale popularne i sada na 18-tim rodjendanima, zurkama i po kaficima, retko ko moze da poruci neku pesmu koja valja sem pesme jelece, avlije,avlije, jutro je, srce je moje violina, otvori mi svoja vrata........

Dell 10.07.2011 16:27

Osim zelenih ociju (mrzim iz dna duse pjesmu, a pogotovo forspil, ko zna kompozitora neka mi javi ;-) ), oci boje lavande, da te mogu pismom zvati, ljudi koji sviraju po Hercegovini i Hrvatskoj dobro ce znat za omiljenu Aleksinu pjesmu (Kako je poceo rat na mom otoku) od Matka Jelavica - Majko stara. Uvijek imam osjecaj da necu docekat kraj pjesme i da cu past u nesvijest od muke koliko je duga i dosadna.

caka012 10.07.2011 23:11

Ima pesama koje su mi tokom godina dosadile i nerado ih sviram, ali one s mnogo manje zlo od onih koje me vredjaju kao muzicara i coveka. Mislim konkretno, nadjem se uvredjen kad neko naruci Kuca-poso, Zmija i zaba, Medo Brundo... Jednom sam cak rekao gostu koji je narucio Medo Brundo da postoje ustanove u kojima se ta pesma pusta kao obavezna terapija za lecenje od suicidalne shizofrenije i da bi mogao mozda da pomogne sebi i drugima kad bi posetio neku takvu ustanovu. Posle svi vikali na mene... Ne znam zasto.

Trenutno vrijeme na Forumu 12:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org