![]() |
A izvinjavam se moja greska, nasao sam sad... Verovatno cu da uzmem tu 1002fx mixetu i MS-40.. Hvala svima koji su pisali u ovoj temi i pomogli ;)
Dodato: E moram jos nesto da vas pitam :D Kada bih uzeo Behringer F1220A onda mi ne bi trebala mikseta? Posto ima ulaz za mikrofon...... I da... Kako cenite Shure sm58? :) |
Bez miksera nećeš imati efekte za glas, to je jedina razlika. SM58 je dobar mikrofon u nižoj klasi, za kućne potrebe i više nego dobar ;)
|
Ja imam PIONEER DC-Z92 426 vati(koliko sam ja video)ima prikljucak za mikrofon(pored prikljucka ima za pojacavanje mikrofona,ali nema echo),a zvucnike radio akustika Ei 75 vati.Za sobno koriscenje ekstra.mic imam neki nepoznati izlizala mi se nalepnica.Tako da mozes i ti ovako sloziti ako zelis samo za sobnu vrstu.
|
Extra monitor za vježbanje a i super monitor na svirci..a mislim da će i tebi poslužiti odlično je TC HELICON VST 300...ja ga imam i prezadovoljan sam...ima 1 ulaz za klavijaturu+1 ulaz za mikrofon...aktivan je tako da ti ne treba dodatno pojačalo...ma odličan je! eto toliko pa pogledaj na netu ako hoćeš
|
Odlucio sam se ipak za behringerov prozivod... Razmisljam da li da uzmem aktivne studijske monitore npr. B2031A (150-200w) ili aktivni zvucnik npr. EUROLIVE B212D (500w)? Koji je laksi za prodaju kasnije?
|
Ja ti preporucujem da kupis EUROLIVE B212D,sve zavisi od tvog budzeta ;)
|
samo jedno pitanje...
da li ta mixeta Behringer Xenyx 1002FX ima efekte ...vidim da pricate o manjem razglasu sa efektima ... znaci da li ta mikseta ima ikakav efekat ...pozzz |
Svaki mikser sa oznakom "FX" ima ugradjeni efekt procesor!
Pr: Behringer Xenyx 1002FX, Soundcraft MFX, Alesis Multimix 6FX, A&H ZED -10FX,Mackie CFX...itd |
Ako ces samo za kucno vezbanje onda uzmi B2031A,a ao ces uzimati B212D on ti moze sluziti ono sto se kaze multi propose za monitoring na svirci,manje svirke po kucama itd...
|
Au.... Poskupeo B2030A sa 15 000din na 25 000din u mitrosu... :-O Bolje onda da kupim B212D ili B212A....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org