![]() |
Samo cuje se da glas koristis maximalno i da radis RADNE DANE u nedelji... Sve pohvale... I klavijature rade pefektno...
EH... sad da nije ovog EH... primjetio sam da ti malo fali trilera kad ovo dignes u refrenu, ali vidim da ti je glas vise zabavnjacki tako da ti nezamjeram, ali znam isto da to za ovakvog umjetnika nije problem izvjezbati... Veliki pozdrav i shvati ovo kao dobronamjernu kritiku... |
Triler mu ne treba ni za šta...ovo je odlično. Ako već nije rodjen sa trilerom bolje da ga ne uvežbava jer to nikad neće biti to...Maki je iskusan muzičar i zna o čemu govorim,u varijanti koju on radi triler je suvišan :)
Ni pokojni Rale Čajić nije imao triler a otpevao je ovaj hit vrhunski |
@armine i bez trilera ko zna zna da odpjeva ovako nesto....meni je bas super ovo i bolje cak nego da je trilerisao bezpotrebno.....Poooz
|
Svako ima svoj ukus...
|
Al kako bi Kemal Malovčić izvukao taj refren...da se smrzneš :)
|
:lol:Bas upravu si vule
|
Pesma je inace MNOOOOOGO DOBRA,i jedna od mojih favorita,mada bi trebalo malo"trilerisanja"jer je ipak ovo narodnjak,ili u drugom slucaju taj nedostatak da se pokrije sa tercom sa nekog uredjaja ,a i malko si visoko pevao,pevao si ton nize od originala,mozda si cak i trebao jos za pola tona nize da bi pevao refren punim plucima!Generalano si sve to lepo zamaskirao tehnikom varijacije pevanja(onako profy),imas lepu boju glasa...sve u svemu lepo nema sta! ;)
|
Super Mare ;) Bravo!Pjevao si to vece od 21h do 7 ujutru,to je za pohvalu.Pozdrav za brata i super si odpjevao i odsvirao,sve je u tvom stilu. ;)
|
Sve mi se sviđa. Odlično je ovo. Pogotovo bubnjevi na aranžeru! Uh. Mrak... Pozdrav...:)
|
Dakle poštovane Kolege ja ću da dodam još neku reč,ako može :)
Uzmite vi lepo pa vaše pevanje "kitite" trilerima a Marka pustite da peva kako mu najbolje leži...on je dečko urbani pevač i umetnik pa tako i peva...a trilere ostavite za "barake" i slične objekte gde je triler sastavni deo kulturno zabavnog programa... ne mislim ja ništa loše o trilerima samo hoću da kažem da svaki umetnik treba da iznese pesmu onako kako najbolje ume i kako mu najbolje leži,i nemojte misliti da Marko ne bi umeo da ubaci to u svoje pevanje ali nema razloga |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org