![]() |
PA500 necita SD
Elem. zanima me zasto pa500 nov od juce, ne cita SD kingston od 4GB, takodje novu ali komp je cita. Da li je do korga ili do kartice.Kada je stavim u pa500 i hocu da je formatiram on je neprepoznaje i javlja "Media corrupted"
DAL DA KUPIM NOVU IL....????????? |
Moguce je da je prevelika kartica od 4gb. Nisam probao jos tolika ali ako je ispravna onda ne vidim sta bi moglo drugo da bude.
Ja koristim Verbatim od 2gb i to je mnogo vise od dovoljno. |
Hvala na odgovoru. Probacu sutra da zamenim pa vedecu.Pozz
|
@ drizzi,
Korg ti ne čita karticu, zato što kartica nije isformatirana u samom Korgu PA 500. MEDIA-FORMAT, i čitat će ti ju dalje 100%!! |
Ja mislim da korgpa500 može da čita samo sd kartice do 2 gb.
|
Bez obzira da li moze citati vise od 2GB,smatram da uopsta nije ni potrebno misliti o tome,prije vise od dvije godine sam kupio karticu od 2GB i ni danas ne namjeram kupiti vecu.
Smatram da je tolika memorija sasvim dovoljna. |
2gb
Ja koristim karticu od 2gb. (SAN DISK) vec 2 godine.Puna je svega i setova,preko 10 000 midi failova itd,i jos uvek je nisam napunio.Nije neka posebna marka i cak je nisam formatirao kao sto sam trebao i radi ko sat.
I kad sam kupio pa500 u prodavnici sam pitao-max 2gb. |
ponavljam svoj post od prije.......
piše Max 2 gb....... A kod mene je Transcend 4Gb, i radi ko sat..... |
Citat:
|
Do kartica je, jednostavno korgovi citaci nisu kompatibilni sa svim karticama, pogotovu kinezima. Ja koristim apacer 512mb i radi, a ubacivao sam prijateljevu koja je bila transcend 1gb i nije je htio ucitati uopste
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org