YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Problem sa citacem kartica. . . (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14160)

koja 11.06.2010 21:44

@Vahter
Ovo treba da instaliram?:confused:

koja 21.06.2010 12:19

Sta treba da uradim,da instaliram ovo?:)
Pozdrav.

aZZo 21.06.2010 15:14

Probaj redom. Onaj prvi Patch je za XP SP3 Windows. Kad otvoris date linkove, ako ti Windows/Vista ne podrzava dati Patch-Fix pisace ti nesto ovako:
Citat:

System Tip
This article applies to a different version of Windows than the one you are using. Content in this article may not be relevant to you.
Za instaliranje imas na strani onaj francuski kljuc sa srafcigerom, odmah ispod naslova. Tu imas "Hotfix Download Available" i ispod ti je link da download ili tacnije narucivanje hotfix-a. Tu ides, i na sledecoj strani pratis instrukcije. Imas one brojeve, nije tesko. Pa javi jesi sta uspeo.

koja 21.06.2010 16:05

A da li mogu nesto da zeznem ako instaliram ovo?:B

aZZo 21.06.2010 20:10

Mozda. To jeste microsoftov proizvod tako da nema virusa (mada nije ni tu iskljuceno) ali verujem da ne mozes. samo instaliras te fiksove i restartujes kompjuter. Ako ne bude radilo ides u "add-remove programs" i obrises. U svakom slucaju vredi pokusati.

koja 21.06.2010 20:25

Znaci vredi pokusati?
Ajde pokusacu pa cu javiti sta sam uradio.
Pozdrav. . .%%-
Dodato:
Instalirao sam i sada ona kartica od 256 MB radi odlicno,ali ona od 2 GB opet zeza...:mad:
Sta treba da radim mozda da je formatiram?:confused:

aZZo 21.06.2010 21:29

1 Privitaka
Ovo sam nabrzinu uslikao, nije neka kvaliteta ali nadam se da ce pomoci.
Sa leva na desno.
1. kingston adapter za microSD na SD
2. kingston usb adapter za microSD kartice
3. kingston 2GB microSD kartica
4. kingmax 1GB microSD kartica

Meni obe kartice rade odlicno u USB adapteru. Ali kad te iste katrice ubacim u SD adapter (1) u kompjuter nista se ne desava. Cujem onaj zvuk kad se ukljuci novi uredjaj ali nista. Cak i u My Computeru nista.

E sad. Kad to isto uradim, ubacim posebno svaku karticu u taj SD adapter (1) i ubacim u digitalni aparat (kodak) sve radi! Prepozna karticu i smesta slike na nju.

Probaj da ubacis karticu u klavijaturu i probaj nesto da nasnimis na nju. Ritam, boju bilo sta. Ako radi onda je do kompa i drajvera. Probaj novi Windows ali to su sve nagadjanja.

koja 21.06.2010 22:19

Ja tu od 256 MB koristim za klavijaturu,a ovu do 2 GB za digitalni.Ova od 256 MB odlicno radi i na klavijaturi i na kompu(znaci na nju moze da se nasnimi nesto i da se prebaci sa kartice u komp),a ova od 2 GB radi normalno na aparatu a na kompu nesto zeza.:mad:

aZZo 21.06.2010 22:24

A onda je do Windowsa. Kao sto si video linkove sto je Vaxter napisao, Windowsi imaju taj neki propust da ne cita kartice preko 1,2 i dalje GB. I kod mene ne rade isto, obe kartice. Ma kupi drugu karticu, sad su bagatela jeftine a velikog su kapaciteta. Ili probaj novi Sistem da instaliras pa probas onda. Jbg druze.

koja 21.06.2010 22:59

Ma nije nikakav proble.Ja tu karticu skoro uopste i da ne koristim,ali od viska glava ne boli:D.Znaci ako sad kupim na primer karticu(lupam od 4 GB)da li ce ona raditi ili ce da zeza kao ova?
Hvala druze i pozdrav za tebe i za sve forumase od Koje.;)

Trenutno vrijeme na Forumu 03:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org