![]() |
Da to nije možda Kineski triper?:confused::confused::confused:
|
Meni vise lici na suvi Marokanski kapavac? :confused:
@ Svirko moguce i da je kineski Triper ali samo uz simptome da mu se oci iskose kad krene da mokri |
L-)
ne zezajte coveka bas mnogooooo Znachiiiii.... ima da me isposhtujete, mojne tebra da se 'vatam za kartone=)) |
@Nešo, brate,
pa ne zezemo mi njega.... Mislim,..... od Kineskog tripera, nema boli.....dildač sam otpada..... tako da nemora ić liječniku, i još nek se namjeri na nekakvu staru babetinu koja je željna takvog nečeg......ajoj mene.............:D:D:D:D a u ostalom, u Sex šopovima ima za kupit svakakvih..... |
....
@Ruzice druze nije to nista strasno. Dogadja se to i kod zena i kod muskaraca. Kao sto su ti vec kolege napomenuli hoce jaki Antibiotici usred nekog gripa da prouzrokuju to. A naj cesci slucaj je koriscenje loseg sretstva za pranje vesa. Danas stavljaju svasta u sapune i praskove za pranje samo da bi imali bolju prodaju. Probaj taj Canesten i pocni koristiti drugi sapun za kupanje. Tipa bebi sapuna ili antibakteriskih proverenih.
Iskreno. Javi kad bude bolje. |
Ja koliko vidim ovde ima dosta poznavalaca ove materije.Izgleda da svi imamo kartone u svojim gradovima na kozno-venericnim bolestima.=)).
|
Secam se one velike injekcije Extracilin ili tako nesto...zvali smo je Extra Nena u vojsci...kad ti je zviznu u debelo meso oni mesari u vojnoj ambulanti spavas narednih 7 dana na stomaku...
...takvih 5 komada i sve ko rukom odneseno :lol: |
@jefta bgd>koliko se ja secam i ti si lecio naseg bubnjara pre mnogo godina u jednoj banji kad smo svirali=))
Jefto ja nema tu vrstu kartona=)).fala bogu ja sam to sve prelezao kad sam bio mali=)) Svirko:znas onu staru odseci i baci=)) ma nije lako coveku,mi se zezamo a on se preznojava. vreme je da popije nesto zestoko i da zaboravi na sve probleme. |
Nesho...jedan nas kolega je dva puta dok je sluzio vojni rok,negde u Sloveniji fasovo kapavac...i to od iste ribe :lol:
kad mi je pricao suze su mi isle...ja ga pitam ajde prvi put al sto drugi... :lol:...kaze,jbg,primio sam one inekcije kod prvog pa sam mislio da sam prelezao a i hteo sam da se oprostim sa devojkom kako dolikuje...:lol: |
znate kako je najbolje, treba zakazat rat sa Albanijom dok ne izlijecimo cika paju :lol: (film Karaula)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org