![]() |
Moguce je i to sto sam vise puta do sada gasio miksetu a sistem radi,a gasim je uvijek kad mi ne treba jer se strasno grije ako je ostavim upaljenu da stalno radi a i struju bez veze trosi:)Pooooz
|
1 Privitaka
E...taman fina tema i lepa se pričica povela da bi postavio jedno pitanjce kolegi koji reče da WIN 7 ne baguje...
Naime u pitanju je legalna verzija WIN 7 Professional i sve po pravilu i jutros me obraduju ovi iz Opere,kažu stigla nova,ja da uradim update kad ono...ćorak...i neće i neće i nema šanse...:( ...i dalje neće,a svašta sam isprobao... A pitanje glasi: da li se ovo zove BAG ili je možda nešto drugo u pitanju? Hvala |
Jeste bug ali kod Opere.
|
E to vec ne bih znao...mada,ista ta opera na XP-u radi...:confused:
|
Win XP i Win 7 su sasvim dva razlicita OSa i ono sto fukcionise na XPu ne mora da radi na Win7 ukoliko softver nije prilagodjen. Masa stvari sa XPa nece raditi na Win 7 ali ne zato sto je Win 7 bugovit vec zato sto proizvodjaci hramlju sa updateovanjem svojih programa. Upravo sam instalirao Operu kod sebe na Windows 7 Ultimate 64 Bita i sve je u najboljem redu i bez ikakvih problema. Opera radi kao i na XPu i Visti.
|
Pronasao sam na nekom forumu da je problem kod Windows instalera i da on u ovom slucaju pravi frku,ali nema veze,nije ovo ni tema,cisto sam se nadovezao na pricu i tvoju tvrdnju da sedmica ne baguje...
Jedino ako znas kako se ovaj problem resava mozes da mi "sapnes" jer sam upravo pregazio stari Win sa friskom instalacijom. EDIT: Problem rešen reinstalacijom Operativnog Sistema |
Kako vidis opet nije Win 7 bug. Ljudi svasta pisu po forumima jer je najlakse opaliti po operativnom sistemu koji je uvijek crna ovca a na kraju je ipak u pitanju ili bug softvera koji instaliras ili nepaznja ili losa konfiguracija ili jos losija junacka sreca.
|
Vazno je da je problem resen,a da li je OS ili nije...neka vreme o tome sudi...pozdrav i svako dobro
|
Izvinjavam se ako je mozda off topic, ali jedno kratko pitanje, vec smo poceli da diskutujemo o tome. Da li ima neki dobar program za optimizaciju win7 ? Program koji ce da ispravlja te sitne greskice, da pobrise nepotrebne vrednosti u registry bazi itd itd...
|
ccleaner :D (free)
da navedem samo, da nisam siguran dal radi i sa win7 al vredi da se proba ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org