![]() |
Pa mozes uzeti neka rumba sa slican bubanj (takvu ces svakako naci) i samo izbrisi bass-a i odsviraj ga ovako. Zvucalo bi isto.
---------------- Ima ljudi koji stavljaju puno delay-a al ovo je stvarno preterano bre! Skoro se pesma ne prepoznaje, zvuci kao guzva na berzu akcije na Vol strit :D |
gibanica brate imam ja vasa set ali on je izmijenjen pa je nema tamo ako mozes ikako vidi u komp brate poludit cu za ovom rumbom jedino se sada mogu pouzdati u tebe ili u kolegu da mi nabavi Vladin broj.u svakom slucaju hvala vam od srca malo je takvih ljudi koji hoce pomoci.zivjeli
|
moj savjet ti je da nadjes onu reggaeton rumbu, ja je inace nazivam derpe rumba, nabacis neki drumkit i vozi ;)
|
@ denko
Ajde sad malo budi strpljiv pa da vidimo dal neko od Kolega ima tu rumbu da ti posalje?! Vidi sta pise ovde: Pravilnik TACKA 9: Ne budite nestrpljivi Ne budite nestrpljivi! Postoji velika mogućnost da odmah po postovanju dobijete odgovor, ali će često proći i više od deset (10) dana pre nego što se pojavi neko ko zna pravi odgovor. Ne ponavljajte poruku u toku nekoliko dana ukoliko vidite da Vam niko ne odgovara. Dozvoljeno je ponoviti istu poruku tek posle dve nedelje, i to odgovorom na tu istu temu za koju nije dat pravi odgovor. ovo kao i sve ostale interesantne stvari mozes procitati ovde http://www.yu-midi.org/forum/faq.php Hvala |
:lol:=))=))=))
|
kolega ako ne mozes pomoci sta se imas tu smijati
|
Momci lagano i opusteno....
@moke Ne pravite od teme lakrdiju,i to poslije posta u kome je moderator objasnio da postavljac teme treba da bude strpljiv u cekanju odgovora,kao sto pise u Pravilniku.... Naravno ukoliko dobije odgovor onakav kakav on zeli.... Tema nije bas ni postavljena na neki sjajan nacin,a niti je isla bas nesto i konstruktivno,iako je bilo raznih prijedloga. Dakle,ukoliko neko ima ovu rumbu (ne znam po cemu bi je prepoznali,jer je snimak izuzetno los) moze je postaviti u download. Svaki drugi vid neozbiljnog ponasanja i skretanja sa teme,ce istu odvesti pod LOCK. |
ova rumba sa snimka i nije nesto posebno, barem ne meni.
postavi neki bolji snimak ako imas, pa se mozda lakse nadje. |
Kolega Sejo je u pravu...ako neko bude imao lepu rumbu sigurno ce je podeliti sa ostalim Kolegama i postaviti u download sekciju...LOCK!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org