![]() |
hehe hvala kolega,, pa veruj mi da je znao na makedonski da bi je odpevao ali nazalost nezna hehe,ali bice i na makedonski "zajdi zajdi" on to peva najbolje bar za mene..
cale je meni moj idol hehe.. a jel si cuo onu prvu gde smo snimili od muharema serbezovskog "ko zna kolko daleko si ti" ?? to ti je pod postom #118 pozz |
Dobro je ovo, samo je prenapucano ekvilajzerom, i ne svidja mi se jedino sto kontra gitara previse sara. Inace, ok je :)
Pozdrav kabi, Skoricnik |
pa sto se tice kontre gitare tu sam mogao da odsviram prosto ali nije to to.. bar kod mene
ja volim da to zvuci sto vernije znaci kao kad bi neki gitarista svirao.. dok ekvilajzera ovde nema?? pozz |
Meni na slusalicama ubise basovi i visoki, midlova nigde. Bas onako kao da je puno ekvilajzera.
|
neznam kolega,kod mene se bar tako necuje...
sad neznam dal je zvuk zbog slushalice hehe ali kod mene se stvarno tako ne cuje.. pozz a kako ti se cuje predhodni snimak? post 118 |
Muharema Serbezovskog slabo slusam i neznam mu pesme .... al dobro zvuci i taj. Instrumente su ti iste, tako da vazi moj prethodni komentar.
Oprezno sa tu kontru .... moze polako u Arrpegio da predje :lol: Pozdrav Kabi i Skoricnik, Ace |
hehe pa sto da ne..
ovi pozdravi "pozz ace,kabi" hehe to izgleda sve na moj racun a?? haha |
Imas para platices racun :D
Haha Salimo se Kabi, bez ljutnje. Negoooo ..... davaj tu Zajdi Zajdi cim bude gotova, i pozdravi mi pevaca ;) |
haha vazi kolega nema problema bice i zajdi zajdi
pozz ace,kabi |
bravo kabi - bravo gsp. "cale od kabija" :D
odlicno si ovo aranzirao a cale je mnogo lepo pevao posto vidim da narod narucuje pesme, imam i ja jednu zelju ... u zadnjem snimku mi se gitare mnogo svidjale pa me podsetile na jednu pesmu gde se takve (slicne) gitare sviraju ... ime pevaca i benda sam zaboravio a pesma je "oj postari" :D ako moze? pozdrav za caleta a ovo onako drugarski izmedju nas forumasi: :lol: pozdrav vule, ace, kabi, grandia |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org