![]() |
Bogami Jakica ga lepo strika,odlican harmonikas,odakle je on iz Bosne ili iz Hrvatske?
|
Bosanac ,al radi negdje vani ,neznam tocnu lokaciju.Ubija covjek ovaj radijator ;)
|
Jakica Filipovic je iz Sarajeva,i koliko znam,vec dugo zivi i radi u Svicarskoj.
|
Podrijetlom iz Rame, tako da je Hercegovac :D
|
Veleiki pozzz za sve, svi navedeni za deset, svaka čast, evo jos linkova, posto je neko neke uklonio:
Za mene definitivno jedan od najboljih iz mladje generacije na ovim prostorima. UZIVO!!! Novo GRESNIK 2011 Mitar Miric i Zlatan Muratovic: UZIVO!!! Kaznio me zivot majko Mitar Miric i Zlatan Muratovic: MEDENO KOLO Zlatan Muratovic - ZLAJA: NOVO 2011! SEVDAH - Zlatan Muratovic - Zlaja Enes Begović i Zlatan Muratovic Moj zumbule UZIVO Legenda Jovica Petkovic i Zlatan Muratovic |
Elo
|
Elo
|
braca Filipovic....veoma cuvena imena Ante i Jakica
|
enes omerdic :D
amir pucar nesto malo maldji, al momak razvaljuje :) |
Kad sam cuo Jakica Filipovica kako svira "prstolomka"...ama da se najezis...meni se svidja i svaka mu cast...al ukusi su razliciti,neko ce rec da je dobar,neko da je los,itd.,itd,....sto ljudi-sto cudi...a sto zena-dvijesta grudi...heheheheeee..:) http://youtu.be/Ow1-nVn59-w..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaątićena od strane www.yu-midi.org