doktor87 |
31.10.2009 21:56 |
Ako si nekada rasturao daljinski upravljac nekog starijeg TV-a onda znas kako izgleda gumica koja ide izmedju tastature i ploce...kao kod mobilnog telefona...isti k.... IMA KONTAKT-NEMA KONTAKT
E sad, sto se tice cene...hm...to je ful cena za nju, vise ne moze. Polako, nemoj da zuris jer ce on cenu spustiti samo moras da igras pametno, da se foliras da si se malo ohladio B-) Imam drugara koji prodaje X5D u fabrickom stanju za iste pare, ali ima original KORG torbu za nju! To od tog tvog komsije neces dobiti jer je nema :D
U svakom slucaju, kad kupis X5D moj ti je savet da ga rasturis skroz, uzmes 70% ( medicinski ) alkohol, a ne neku prepecenicu i ocistis svaki element. Ja sam to uradio i kao da je ponovo nova! Sija se, lepse radi... Sto se tice tastera na njoj samo ih malo promrdas i ok... Lose su reseni pa stalno upada prasina u njih i ispada da nece da rade i da moras da ih stisnes divljacki. Kolege koje su imale X5D znaju o cemu pricam;) nije strasno ali jednom u 3-4 meseca je otvoris i precistis...:)
|