![]() |
i ja bi ti preporucio yamahu
|
ljudi potrazite malo po forumu pa makar nastavite na staru temu...
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...highlight=pa80 |
yamaha psr
|
Citat:
|
Teme su spojene.
|
Korg pa80 ili 9000 pro ????????
Pozdrav, imam priliku uzeti pa80 za 800 eura kao nov i Yamahu 9000 pro za 1200 eura kao novu, obzirom na vaša iskustava sa aranžerima ako mi možete u kratkim crtama da li se isplati dati ovu razliiku za 9000 pro ?????
Imam Triton Extrema za solo a i aranžer uzimam prvenstveno za olakšavanje kod vježbanja te koju svirku za moje društvo, znači tezgarenje isključeno i želim naučiti kako to kod aranžera sve radi, editiranje ritmova i sl. Koliko su dostupni stylovi za psr a koliko za Korga-a???' Hvala. |
Mnogo je skup taj psr 9000 pro. ja sam ih gledao u oglasima oko 1000 evra.
Sto se tice psr vs pa 80, bez razmisljanja bi uzeo psra. Poz... |
Nemoj da puno razmisljas......bolji izbor je PSR-9000 pro.
U odnosu na PA-80: 1.Bolje dirke 2.Kvalitet kucista 3.Vise oktava 4.Veca memorija za semplove 5.Bolja reprodukcija semplova . . . . . . . Da ne idemo dalje. ;) |
Svakako je bolji PSR 9000 pro. Samo 1200 evra je malo jaka cena, pogotovo sad kada je Tyros2 1300-1500 evra. Ako nista, bar je dosta novija klavijattura. Znam da niste spominjali T2, cisto moje razmisljanje...
|
paznja!!!
Slazem se sa kolegama da je 9000pro mnogo bolja i profesionalnija klaviatura,samo dobro pazi ima jedna serija tih klavijatura koje imaju fabricku gresku i nema joj leka. o ovome ti moze reci vise kolega Makso.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org