![]() |
BADJI Stanko Nedeljkovic - Siromah Sam Nemam Para
cinimi se da je iz 2003 pesma nisam siguran |
korg18
pozz,ja sivram taj ritam u jednoj rumbi,pa ako zelis mogao bi je postavit ovdje ima varijacije koje stimaju za tu pjesmu poz.
|
Meni Enva lezi za to jer je miksam sa jos ona bugarska happy birthday i jos jedna ciganska XXL se zove ako ste je culi.
Znaci teram Happy birthday pa Siromah sam nemam para pa ova XXL na kraju udrim na cocek i zavrsim splet i dobro mi ide - pravi splet za rodendensku zabavu |
Sad i ja skrecem sa teme,Badji je samo presnimio.Pesma je albanska.
|
Ima ista ovakva pesma zove se "Nema biznis nema pari" od Tuse potrazite na youtube preslusajte!!!
|
poz
ma ljudi sa sa dali ste cili badji kako to pjeva i toje najaca verzija uzivo poz
Dodato: dako je kao sto je rekao kolega milan poz milane djesi brate sta ima |
@korg, postavi ako mozes, jel jos neko moze postaviti ritam?
|
Dobar je ovaj ritam od @dallape ali sada se mucim u vtoru varijaciju da mu ubacim brzi Hard rock ritam za da bih svirao u stilu kosmajca pa sam nesto zaglavio al ako napravim dobri namjenski ritam uploadovacu!
|
hvala brate, hoces li moc za pa 50 iskonvertirat, vidim da imas pa 500
|
Eto uploadovao sam ritam za koji sam zborio prepraviti. Bas tako sam uradio u varijaciju 2 sam ubacio Hard Rock i Break je prelaz sa koji se ulazi u ta Hard Rock varijacija i sad su varijacije original za sviranje pesmu kao sto je kosmajac svira.
Al nisam uspeo iskonvertovati za pa50. Ne znam zasto ranije sam konvertovao sa style worksom iz pa500/800/2x u pa50/80 format al sad blokira program kad probam konvertovati. Porbacu jos neke fore, nadam se da cu uspeti pa dacu ga na one koje imaju pa50. U medjuvremenu nek proba jos neko mozda ce uspije konvertovati ga ?! I jos nesto: tempo na varijacija 2 je podeseno u Event edit sa novom komandu u master traku. Hoce li to funkcionirati na pa50? Ako zna neko neka pise! |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org