![]() |
necu da komentarisem vise nista koje u pravu a ko nije jer zivot me naucio da ne smes da popu popujes jednostavno prihvatam ono sto ste predlozili moderatori i nek zivot tece dalje.
Dodato: evo sad cu da postavim nesto. |
Dobio sam jednu prituzbu na ovu temu, pa da se oglasim.
Odluka moderatora je APSOLUTNO VALIDNA. Takodje je sramota da onaj koji prvi nije poshtovao pravilnik sad ima neke prituzbe. Ako ste vec hteli da Vash problem bude reshen, mogli ste to uputiti bash moderatorima demo sekcije, i tako bez ikakvih problema reshite svoje pitanje. Ovako samo podizete bespotrebnu tenziju. |
Vaxtere u pravo si nego mogu li a da nije vise u ovoj temi da ne bi dizali tenzuju bar na msn da ti objasnim sta je bilo.
|
pitanje za moderatore
gde mogu da okacim neki demo snimakn koji nije moj nego od nekih mojih drugara
|
Nigdje.
Postavljaju se samo vlastiti Demo snimci. |
Postovani, molim Vas da li imam pravo postaviti temu i kako to da uradim.... Molim Vas nije mi jasno
|
Naravno da imas pravo,ali pre toga procitaj pravilnik sajta
http://www.yu-midi.org/forum/faq.php...#faq_pravilnik posle ako je tema sad lupam u vezi neke klavijature sto te interesuje,ides na forum na model i pretrazis forum da proveris da li vec takva tema postoji,ako ne postoji postavi temu.Tema se postavlja sa New thread,to je sa leve strane negde gore opcija, a pretrazivanje foruma sa desne strane pise Pretrazi ovaj forum,Ukoliko ne znas gde da postavis temu,postavi u cekaonicu,pa ce slobodan moderator postaviti na pravo mesto. |
Hvala puno. Pozz
|
zasto ne mogu da skidam imam preko 25 posta.
Postovano sa mobilnog uređaja |
**
Pa nemas..... broj postova ti je oko 5. :)
Nemoj da vadis teme iz naftalina i da pises bez veze samo da bi mogao skidati sa download sekcije. Istina je da treba imati 25 ,,korisnih,, postova. |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org