![]() |
Ja ne koristim Transporter, ja prevozim Passatom karavanom! :lol:
|
@harepa50 lako tebi kolega, sta cemo mi sto nemamo passata karavana? :))
|
Pade mi na pamet da transpozer koristim samo kad skidam pjesmu iz npr. H-mola, a meni lakse pjevat u E-mol, pa odmah na klavijaturi podesim sebi. U svirci nikada, niti namjeravam.
|
Probao,video da mi ne odgovara,i batalio.
Kvari sluh,rastimuje me,a i dok se pohvatam ko odakle peva(peva nas 3-oje) pa dal -2 ili +1 prodje mi pola pesme... |
Sve sto klavijatura nudi treba iskoristiti :)
Ja koristim ali vrlo retko,npr kad je dis ili as zbog soliranja ...Nisu ljudi dzabe napravili tu opciju |
koristim....itekako ali samo za pola tona nize gde je potrebno....;)
|
ne koristim, jedino ako naidem na pjevaca kojem je visok ili nizak moj tonalitet onda se štelujem na tome inace ne
|
Za -1 najcesce kad je sezona i kad se ima vise svirki za redom...ne znam zasto bi bezali od toga izuzetno je korisno...
|
po meni jedno najvece zlo na klavijaturi koje je napravljeno.sta bi radili da ne postoji?kada mogu ljudi na harmonika da odsviraju iz svakog tonaliteta pa mozemo i mi na klavijaturama.ne pocenjujem kolege muzicare vec ocu da kazem da je prednost velika ako ga nebi koristili.vise bi morali vezbati raditi na svom svirackom poslu.pozzzzzzzzzz
|
taj transpozer dode ko 'magareca usluga', pomaze ti, al ti zapravo kvari sluh i odmaze xD koristim ga, al samo u teskim tonalitetima koje jos nisam dovoljno izvjezbo(pocetnik sam) :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org