![]() |
:lol:
nadam se da ce se klub vlasnika Rolanda BK5 koji ucestvuju na forumu povecati.Ovako za sad mislim da samo ja mogu da vam dam neke sugestije posto ste ti i Marko jedini do sad koji ste imali kontakt sa ovom sjajnom spravom. Evo sugestije,uradite dvojke za pesme i jednu klasicnu dvojku za narodna kola. Ovo do sad sto ste uradili je dobro i svako moze uz neku doradu da napravi od ovih ritmova ono sto on zeli. Pozdrav |
Radi se na tome :)
Mislio sam malo vise komentara na youtube (audio) demo? |
Jesu ovi ritmovi sto su postavljeni ovde radjeni sa dve drum trake ?
|
Citat:
|
Hvala na pohvalama.
U novim upload-ovima ritmova bice bar dve dvojke. @Sinisa ritmovi su radjeni uglavnom sa 3 drum trake! |
7/8 sam odradio kod mene na BK i odlicno zvuci uz moje male kozmeticke promene.
Rumbu sam takodje odradio uz moje male kozmeticke promene i odlicno izlazi na BK5. nije nam ista postavka master ekvilajzera i kompresora pa sam zato neke stvari malo doradio u mom sistemu. Bravo momci.Pozdrav za Roland tim srbije. P.S. Dvojka treba da bude najprostija moguca(samo da u sedmici ima lepu bas liniju) kratka kontra i to se biti full. Dodato: https://soundcloud.com/nesaband/puce-puska-7-8-bk-marko evo jedan primer kako taj 7/8 zvuci kod mene. |
E,Bogami,i kod mene su iskonvertovane,i malo doterane za Y i rade opasnoooo.Dugar mi je od pojavljivanja G-1000,sirao sve do pre 10-tak dana na njemu i zamenio ga sa BK,ali brzo ga je "zaboravio",skoro po svim pitanjima.
|
Postavljen je novi paket ritmova, uskoro jos!
|
Da li ste odradili neki demo na nekom sajtu gde se cuje kako zvuce ovi ritmovi iz paketa II i III?Meni klavijatura nije kuci pa ovaj paket III ne mogu da preslusam.
Pozdrav za Roland team Srbija i puno uspeha u novoj 2013 godini. Uskoro cu ja postaviti demo mojih kombinacija nekih ritmova da cujete kako zvuci moj BK5.Naravno koristio sam i neke ritmove Roland tima.Moje postavke su malo drugacije nego vase pa cemo onda malo komentarisati posto BK 5 moze zvucati na hiljadu nacina a da to bude jako dobro. Sretna nova godina,badnje vece i Bozic. |
Isto pitanje,nema jos uvek novih demo snimaka?:confused:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org