YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ko je za vas Najbolji Klaviaturista (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=1218)

govedarevic 09.05.2011 05:37

mali nesa fenomen

Mozart,Gurbet i Nenad
You need to upgrade your Flash Player

STEFAN061 09.05.2011 09:55

Po meni Srecko Gajic Krecar , Kosmajac i Zatko Vujic . pozz

qwerty 12.05.2011 19:27

pedja enerdzi...

nikola_993 21.05.2011 03:44

Po meni u Srbiji trenutno postoje tri coveka koji vode bitku za prvo mesto to su : Rade Petrovic - Kosmajac, Srecko Gajic - Krecar i Joca Jovic - Rovac (poznatiji kao Joca king) zaista je nemoguce odluciti ko je bolje, kosmajac ima neverovatnu brzinu i ideje mada u poslednje vreme mrljavije svira dok je Krecar tehnicki dosta tacniji ( Sumadina :) ) kod njega je i svirka i pevanje cisto mada ga ne mozemo staviti ispred kosmajca, a tu je naravno i Joca, po meni vanzemaljac, rodjen za sve, i za pratnju i za solo odusevljava me svaki njegov novi snimak... :)))

pikoloh 02.06.2011 14:31

svako od nas ima svoje misljenje klavijaturista ima stvarno na sve strane dobrih i stvarno ih je tesko porediti svako od njih ima svoj stil za nase usi u zadnje vrijeme meni je amza tairov zapeo za oko

gajo92 02.06.2011 15:14

u potpunosti se slazem sa @nikola_993 ,ali naravno ima njih jos samo sto su manje poznati. Jedino me jako nervira sto neki koriste ovu temu da bi se svadjali i prepucavali ko je bolji. Trebalo bi samo da slusamo i da uzivamo u dobroj muzici,a ruzne komentare da zadrzimo za sebe... Pozz od mene,svaka cast za temu :)

ramelow 02.09.2011 14:34

Iako je tema davno početa i poodavno ukucan zadnji post, da i ja kažem nešto:

Ne znam samo otkud Ćira u ovoj grupi. Po meni, frajer nije ni do koljena ovim ostalim koje ste nabrojali, Pedji, Amzi, Kosmajcu, Mići ili nekom petom, nebitno. Pa frajer 10 godina svira jedne te iste fore!!! Ja mu napamet znam barem 3-4 improvizacije koje koristi na rumbama ili na orjentalu, kad je počne znam kako će završiti. Po meni bolje svira onaj momak što je s njim orkestru, Joca ili tako nešto, dečko ima harmoniju u malom prstu što je Ćiri misaona imenica. A ako hoćeš da si dobar klavijaturista, mora se malo i toga nahvatati...

svrakan 02.09.2011 14:44

@ramelow,to sve stoji,ali bez Cire jednostavno nema posla,dugo je na sceni,a ruku na srce ne moze niko da kaze da ni on ne zna da svira,to sto prosipa iste fore,prosipaju svi,ali covek je institucija,i realno sta mislis da li on treba jednom Borku Radivojevicu?Ne treba,ali nece zvati Borka nego Ciru,a Cira Borka,jednostavno covek se znao prodati i skidam mu kapu na tome,to je po meni bitnija stavka za posao nego tehnika sviranja i ostalo.

ramelow 02.09.2011 15:07

Razumijem ja to, ali vodio sam se naslovom teme - ipak ovdje govorimo o kvalitetu, a ne o tome ko dobro pogadja posao. Mada i to nekad puno znači. Neko ovdje spomenu da je najbolji onaj koji uzima najviše para i sa tim se takodje slažem.

Milan$ 02.09.2011 15:13

Ljudi ako moze samo malo informacija...Ko je "Cira" ?...za ove ostale o kojima govorite sam cuo,za Ciru nisam,ako mozete samo da me uputite o kome se radi,s kim svira,sta svira......Hvala i pozz

Trenutno vrijeme na Forumu 11:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org