YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SP u Fudbalu 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11942)

Vule 24.06.2010 14:05

3 Privitaka
"Orlovi" uz pivo i cigarete čekali meč sa Nemcima!

Reprezentativci Srbije su se pred istorijski meč sa Nemačkom opuštali uz pivo i cigarete, piše jedan ruski sajt. Doduše, to je jedini na kom su pobedili...

Na fotografijama i video snimku objavljenim na naslovnoj strani sportskog portala uz naslov "Lazović kažnjen zbog žurke" uhvaćeni su Danko Lazović, Marko Pantelić, Nenad Milijaš, Vladimir Stojković i Aleksandar Luković kako ćaskaju pored prozora, uz po koji dim i gutljaj piva.

"Napadač Srbije i Zenita Danko Lazović je oštro kažnjen zbog incidenta na Svetskom prvenstvu. On nije kažnjen samo novčano, već će pretrpeti i disciplinske mere zbog žurke tokom grupne faze u kojoj su učestvovali i njegovi saigrači. Lazović i nekoliko igrača su pred odlučujući meč sa Nemcima viđeni kako puše i piju alkoholne napitke, a nakon što je informacija procurela stigla je i do stručnog štaba", piše sajt.

Navodi se da Srbi nisu izbegli kaznu, bez obzira na pobedu nad Nemcima, kao i da je "šteta što mnogi profesionalni igrači menjaju gutljaj šampanjca iz pobedničkog pehara za nekoliko piva i dim elitnog duvana".

tranzit 24.06.2010 14:07

I takvi treba da budu nekome sportski uzori i da casno brane svoje boje na SPu. Bruka i sramota, to su barabe koje treba dobro izmlatiti.

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 137881)
Da si još dobro i prošao :lol:

To ti je bolja varijanta nego npr da si otišao na severnu tribinu Marakane i navijao za partizan... :lol:

Navijam za Partizan na svim stadionima i na svim tribinama ovog svijeta. Jos sam ziv i nijedna varijanta me nije pokolebala.

jeftabgd 24.06.2010 14:10

Uzas!Po hiljaditi put nam se obija o glavu taj nas mentalitet.Lako cemo!Postujemo par reprezentacija na svetu i protiv njih igramo ozbiljno a ovi tzv.drugorazredni timovi nas posle pregaze ko plitak potok.Katastrofa.

Dell 24.06.2010 15:43

jbg, neki red mora da se zna, ako si sportist moras se odrec necega, ali ovi ocito nisu :) inace tranzit sigurno nisi za partizan na sjeveru navijao :lol:

tranzit 24.06.2010 16:03

Na svim tribinama i u svakom momentu.

Vule 24.06.2010 18:07

@ Dell

Moguće je...ali je pevao sve pesme u sebi :lol:

Ni Čak Noris ne bi pevao Partizanove pesme na severnoj tribini i Zvezdine na južnoj na derbiju...=))

Italijani idu kući!!!

Koliko mi je krivo zbog nas toliko mi je drago da najveći foliranti idu kući posle takmičenja u grupi,nikad ih nisam voleo...a koliko su loši sportmeni i ljudi dokazao je i njihov selektor koji je napustio stadion ne rukujući se ni sa suparnikom niti sa sudijama,vrhunac nevaspitanja

Dell 24.06.2010 18:08

jes' brate, uvijek nesto na guzove prodju, ko i nijemci, svaka cast Slovacima ;)

tranzit 24.06.2010 18:15

Nije ni bilo rijeci o mlatarnju zastavama i pjevanju nego o navijanju a to se moze i u tisini. Grobari do groba.

gega 24.06.2010 18:40

**

@tranzit
Dobro je kolega...eto sada znamo i za koga navijas... :)..vratimo se na temu SP 2010 .

Nemanja88 24.06.2010 19:10

Ispali Francuzi, ispali Italijani, ispali i mi... Svi najbolji su ispali, prema tome, nije sramota :D.

Trenutno vrijeme na Forumu 20:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org