![]() |
pre nekih 2 meseca,na tezgi covek narucuje pesmu mustuluk,i ja pocinjem da sviram,a on se izbecio ko kad sam mu celu porodicu pobijo,i kaze ajde zivlje zivlje,necu spore pesme.
|
@Dell
Može i ona Fajront od Seje Kalača :D hahahahah |
Jaoj, kako sam se nasmejao Kreso...svaka ti cast na tvojim dogodovstinama! Sad sam se i ja setio neke moje dogodovstine sa svadbe kad smo svirali u restoranu starackog doma...ha,ha...i mi se dali u vatru...razvukosmo rumbu ...i ja udarim pesmu Vrati se Neno, vrati...a vidis mladozenju kako trci prema nama i kaze prekidaj tu pesmu...prekidaj ...ljudi pa to mi je bivsa zena! Jaoj Boze
|
e ovo je razor.hahahahaha.
|
Gledam malo klipove neke po yt, citao sam i u ovoj temi neke stvari o ciganskim svadbama i svirkama al nesto mi nije jasno...kako itko od vas tko svira moze trpit ove cigane (da se neko nebi uvrijedio jako cjenim cigane pogotovo kao muzicare), ali gledam ove svadbe njihove, uzimaju mikrofone prekidaju svaku pjesmu 3 puta barem, stalno imaju neke govore, muzika nemoze normalno svirat i tako stalno...kad vidim borka i takve muzicare koliki rad stoji iza njih, i onda da ih tako zajebavaju, pa je**s ti sve te pare kad ti prisjednu, neznam kako vi pa me bas zanima, al ja mislim da bi puko da mi tako dode svirka...
|
Uh, jbt... Sad s am se setio da nisam sino otpevao "ruzmarin" a covek platio $50... Sta da radim ??? :)
|
Otpjevaj nama i bice ti oprosteno:)
|
I meni uplati 25 odma. :D
|
Kako doslo, tako otislo :)
|
Makl, tek ces da se nasviras svirki i tek ces da vidis sta su davezi ;)
Nisu samo davezi u ciganskim svatovima, davezi su i u hrvatskim i srpskim, a narocito hercegovackim svatovima :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org