![]() |
Čovjek ima glaščinu i neku energiju u njemu, šteta što snimak nije bolji...
Nešo, ako se ne varam na isteku drugog minuta se u kadru vidi ex fudbaler i trener FK Partizana-Goran "Plavi" Stevanović? |
@Burli
i ja mislim da je on ali se nije isticao sa nekom lovom tako da mi nije bio interesantan. evo jos jedan kratak snimak sa iste svadbe. naravno peva Mira-geza i ja po malo. evo i mene na jednom snimku kako vezbam pevanje:"> |
da dodam nesto iz moje GW8 produkcije.
sredjivao sam malo moj GW8. da napomenem,ovo nisu stylovi koje sam ja pravio vec samo prerada vec poznatih i prepoznatljivih stylova da ne reklamiram onoga ko je pravio style 7/8 na moj nacin za GW8 |
Bravo
Neso,sjajno odradjeno,svaka cast,sve pohvale!!!;)
|
Super je,samo brate kupi Multimix8 mikstu na usb pa da vidis kvaliteta snimka kad snimis....mislim puno bolje ce da budu snimci a naravno uvjek ima bolje.
Steta je da ovako dobre svirke cujem samo na jedno uho:lol:Fin ti je ritam svidja mi se ..Poooz |
@nesaband
Ritam rasclani na vise traka,odaberi drugi dobos,oboj malo bas i nemoj vise da snimas mono!:lol: Zvuci mi kao da si postavio set bubnja iz GM banke...... |
Ritam je odlican,jedino da je malo vise trilera. Inace cista devetka!!!!!pozdrav.
|
nisam ni primetio da sam snimio samo jedan kanal.Izvinjavam se kolegama.
ovo je samo demonstracija styla tako da mi nije ni bitno da li cu tacno da odsviram desnu ruku i da li cu da trilerisem ili ne. Hvala na komentarima. snimak je direktno isao iz miksera u laptop pa kad se to uzme snimak sam po sebi i nije tako los.koristio sam windows recoreder. |
Citat:
svaka cast za sve ovo ranije ali nemoj zabavnjake ne lezi to......... |
@mojjjmg
? ne kapiram?sta ti znace one tackice ..........? jel to nesto u vezi pevanja ili vec cega? ako je u vezi pevanja,daj objasni mi to sto mislis recima. nisam ja od onih koji se naljute ako ih kritikuju. |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org