![]() |
solo instrumenti mnogo plivaju u efektu a ritam sekcija se dosta slabije cuje.Sam snimak kao snimak je malo flegmatican,nema drajfa i monoton je.Kada vec radis nesto u sekvenceru onda se potrudi da to bude savrseno,lepo ispeglano,to ti je kao da nesto radis studijski pa to treba tako i da zvuci.
Sto se tice tvoje svirke dobar si,lepo sviras. molim te da ovaj post shvatis kao dobronameran. |
Kolega trnzit, zbog ovakvih snimaka se ovaj "kutak" na sajtu zove DEMO snimci a ne PROFI ili tako nesto slicno! Svi ljudi ovde pretstavljaju neku svoju viziju! Po meni ovaj snimak ne treba nista bolje da zvuci, to jest da ima drugaciju zvucnu sliku! Slazem se sa tobom samo za poslednje, da obrati malo paznju na tajming! Al siguran sam da ni to ovde ne bi bio problem da je bilo bubnja!
|
Spasoje sine, deda tranzit vrlo dobro zna kako treba i mora da se cuje jedan demo snimak ama si ti pogresno razumio rijec "demo". Jedan demo snimak mora da sto bolje predstavi jednog umjetnika. Demo je skracenica rijeci demonstracija a sto direktno prevedeno na nas jezik znaci predstavljanje. E... pa ako se vec predstavljamo, onda u sto boljem i ljepsem svjetlu.
|
Spasoje, molim vas da se ne javljate neprozvani, posto ja u postovima clana Tranzit ne vidim nikakvog "solenja pameti" niti bili kakvu namjeru da se uvrijedi ili omalovazi neciji rad. Naprotiv, daje konstruktivne kritike kako poboljsati konacnu zvucnu sliku i pokusava unaprijediti znanje onoga ko postavlja demo.
|
U redu... Ja niti sam hteo neku raspravu, niti kritiku, niti soljenje pameti ili tako nesto... Izvinjavam se!^:)^ Izneo sam svoje misljenje! Ne znam sto e to nekome zasmetalo?!
|
Opet si pogresno razumio. Ne bi meni zasmetalo da si ti iznio svoje misljenje, ama to nije bilo misljenje nego dezinformacija a to je najopasnije sto se moze desiti na jednom forumu. Jedan "demo" ne znaci da je to snimak amatera ili semiprofesionalca nego da je to snimak koji demonstrira nesto. Demo snimke snimaju i amateri i profesionalci u istoj mjeri i u iste svrhe, a iz petnih zila se trude da to bude sto kvalitetnije jer naravno da im je zelja da se predstave sto bolje mogu. To je sva filozofija i nema ni dole, ni gore ama ni za milimetar.
|
ovo je sve i vise nego odlicno...svaka cast skoricnik
|
Potrudicu se da sledeci demo bude stereo.
Inace, moze se cuti da ponegde bezi harmonika ili slicno, pogotovo kod terce, zato sto je snimano u sekvencama. Prva harmonika je odjednom svirana. @nesaband Bas i kontra su namerno takvi, ne sviram ciganiju tako da tu drajf ne ide. Ovo je kulturica, sumadijska dvojka, takva je i ritam sekcija. Pozdrav svima |
nisam ni mislio da treba da zvuci ko ciganija,mislim da su bas i kontra tihi u u jednoj od varijacija.
mislim da je drajf jako bitan bez obzira sto nije ciganija u pitanju. nadam se da si me ukapirao,opet ponavljam ovo je dobronamerna kritika. |
Verovatno si mislio na stabilnost u ritmu. Razumem sve.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org