YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SP u Fudbalu 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11942)

misa1265 24.06.2010 01:44

@Nemanja88
U pravu si to sto kazes da pare sve rade sada,ali ako si veliki talenat i ako stvarno imas persperktivu sve ce oni platiti,ja imam druga koji je sada poceo da trenira sa prvim timom Partizana,a ima 17 godina verovatno znas ko je on,i cini mi se da i nije dao on neku kintu jer razbija kako igra,stan,razne stipendije je cini mi se dobio.(Ovo je offtopic,al' ajd,izvinjavam se).
Ja bas mislim da su svi reprezentativci dali sve od sebe veceras.
@tranzit
Cekam 4 godine ovo prvenstvo i bude sve ok i ekstra ekipu imamo i atmosfera bude dobra,i onda ispadnemo moram da kazem bezveze.
Da ne pisem nista vise veceras,jutro je pametnije od veceri,vidimo se sutra pa i da se vratimo Svetskom prvenstvu tj.drugim utakmicama (ako je to moguce)..pozz..;)

Sejox 24.06.2010 01:53

@misa1265

Bez obzira na emocije,navijacke strasti i nervozu,ne smijete se nedolicnim
izrazima obracati drugim clanovima,i samim tim ih vrijedjati.
To je ipak ulicni zargon.
Znate vec na koji post mislim,i sta ste napisali.!!!!

Ne logujte se na forum,ako ste nervozni,rasijani,neraspolozeni....!!!!

I idemo dalje ljudi....Svjetsko prvenstvo se tek zahuktava.
Trebamo pratiti druge reprezentacije,i u njima traziti svoje favorite.

Vule 24.06.2010 01:53

Citat:

Originalno postovano od Sale-roland (Post 137750)
Napadoste coveka (Tranzit) misim da je nick :) a izgleda da je nazalost bio upravu!

Ja baksuze i zle ptice zloslutnice izbacujem iz svoje kuće...sve nogom u guzicu...pa i kad su u pravu

Sale-roland 24.06.2010 01:57

re

=)) dobro Vule,samo polako bez nervoze...

nele1 24.06.2010 04:13

Balkanska Bolest

Kada neko toliko sansi promasi nije ni cudo sto pukne utakmicu nazalost kada neznaju da daju gol , stvarno je zalosno sto smo pukli od ovih kengura imali jednu sansu a dali nam dva gola .Onaj golman iz Australije je svaba , protiv njih mu na dusu idu 2 gola ,a protiv nas je branio ko vampir,konacni zakljucak nikad necemo nista da napravimo u fudbalu,
Zalosno.

tranzit 24.06.2010 11:21

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 137831)
Ja baksuze i zle ptice zloslutnice izbacujem iz svoje kuće...sve nogom u guzicu...pa i kad su u pravu

Sta li je to trebalo da znaci Vule ? Malo si pomijesao te ptice zloslutnice i ljude koji sve vrijeme samo realno gledaju na razvoj dogadjaja na SP.

Vule 24.06.2010 11:27

@ Tranzit

A kako znaš na koga sam tačno mislio?

Neko je lepo rekao...ekipa koja nije u stanju da dobije Australiju i ne treba da ostane u daljem takmičenju...bez mnogo filozofije

Za mene je ova epizoda sa reprezentacijom završena,dva puta su me tako izbacili iz koloseka da ću ubuduće prvo gledati sebe da istreniram i ne dozvolim da zbog takvih stvari gubim živce,kažu da je fudbal ipak samo igra...nastavljam praćenje SP sa uživanjem i potpuno rasterećen,moji favoriti su i dalje Argentina i naravno Brazil

tranzit 24.06.2010 12:28

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 137869)
@ Tranzit

A kako znaš na koga sam tačno mislio?

Jer si direktno odgovorio na post od Sale-roland cak citirajuci ga a u tom citatu stoji:
Citat:

Originalno postovano od Sale-roland (Post 137750)
Napadoste coveka (Tranzit) misim da je nick :) a izgleda da je nazalost bio upravu!

Sta bi drugo trebalo da zakljucim ?

Vule 24.06.2010 13:26

Da si još dobro i prošao :lol:

To ti je bolja varijanta nego npr da si otišao na severnu tribinu Marakane i navijao za partizan... :lol:

makso68 24.06.2010 13:52

Ma,ljudi,samo opušteno.Da nastavimo sa temom.Meni su,nekako,najsimpatičniji Čileanci.Pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 07:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org