![]() |
Citat:
Citat:
|
@misa1265: Ja sam igrao kad je trebalo. I to gle cuda, igrao sam bas na poziciji veznog. Tako da znam tj. prosao sam malo vise od onih koji fudbal gledaju na TV-u ili igraju na male golice u kraju ;)... Inace, to je, nazalost, istina. Naravno, uvek postujem tudje misljenje, ali takvo misljenje odgovornih za reprezentaciju nas je do ovde i dovelo... I lepo je primetio kolega "bokivelik" - kako to da su najednom dobili "motivaciju" u poslednjih 7-8 min.? Velika vecina njih, ukljucujuci i samog Antica su otisli na SP samo da se sto bolje "prodaju". Na zalost, to je istina i nasa tuga... I jos jedna stvar, nije nas sudija pokrao za penal, iskreno, ono nije za penal. Vidic mu je bio iza ledja i mogao je i namerno da ga gadja u ruku. A i bolje sto nije sudio penal, osecam da bi i to promasili, i bruka bi bila jos veca...
|
@Nemanja88
Nisam ti ni rekao da igras,nego ako hoces da budes selektor,vidim da imas iskustva?!?!;) Najvise me nervira to sto ste svi vi koji sada pricate Krasic ovo,Antic ono,Zigic ono itd itd,pre samo 5 dana govorili da su najbolji,da od Antica nema boljeg trenera itd itd... |
....
Kolege citam ove vase postove i samo se nerviram. Ja o fudbalu neznam nista nikad nisam ni znao jer me ne zanima ali imam jednu izjavu za sve ljubitelje.:D
Kad se bolje fudbal igrao? Igrao se tada kad su igrali "Proleteri" a navijali "Milijarderi". A sad igraju "Milijarderi" a navijaju "Proleteri". Pa gde tu ima logike sa igrom kad para vrti sve?:lol:=)) Pozz |
Boki - potpisujem! Odavno sam ja pricao da nema 'leba tamo gde dodje neki multimilioner, kupi klub, dovede svetski poznata imena, i gle cuda, najbolji su! Bez obzira sto se do juce za njih nije ni znalo...Fudbal treba razvijati od petlica, od skole fudbala, treneri trebaju biti bivsi dobri i stabilni igraci, a ne kao ovi sad, mahom alkoholicari i sitne duse. Pa pioniri, pa kadeti...Da se napreduje kvalitetima, a ne da platis da bi usao u tim. Slazem se da je vreme tesko, da nam je drzava u teskom stanju, ali ne trebamo da rasturimo i unistimo i to malo kvalitetnog i dobrog sto je ostalo... Postali smo "plodno tlo" za negativne stvari.
|
Ja citam ovo i ne mogu da verujem,banujte me slobodno zauvek al' ja moram da kazem da svi koji sad misle da nismo nikakva reprezentacija i da su Krasic,Jovanovic,Zigic i ostali milijarderi mogu komotno *******!!!!!Mozda sam pod utiskom,ja zbog ovog poraza ne mogu da se smirim vi poceli tako da pricate...sramota...
bez obzira na stanje napetosti zivaca, na rijecnik se uvijek moze pripaziti! |
(ne mogu da edit-ujem post, ne znam zasto...?)
Inace, moj brat je igrao za Radnicki iz Pirota, odlican igrac, napadac, golgeter, i kad je pre 6-7 godina trebao da predje u neki od beogradskih klubova, trazili su enormnu sumu novca. Tad je i batalio fudbal... A brat mog druga vec 4 sezone igra u Partizanu, sad je napunio 18 i ocekuje se da od jesenas debituje u prvom timu. Bolje da ne pricam koliko je para dao... Na zalost, sport je postao jedno veliko trziste. Miso, nije potrebno da se tako obracas i da dobijas ban bez potrebe. Shvati da fudbal vise nije fudbal, vec biznis. Niko nije porekao da Krasic, Jovanovic i ostali nisu fudbaleri, ali je sramota sto u svojim maticnim klubovima svi oni znaju da odigraju odlicno, da pruze maksimum, i to gle cuda, zbog para. A kad trebaju da igraju za drzavu, za narod, onda nista... Kolega Boki pod "milijarderima" nije podrazumevao igrace, vec one koji stoje iza klubova. I stvarno je fudbal bio fudbal dok smo imali "Slogu", "Slobodu", "Napredak", "Dinamo", "Proleter" i jos mnoge druge... |
@misa1265 Ama smiri se, nije sve tako crno, ima i plavih zena. Polako burazeru, bez uzbudjenja i teskih rijeci. Nisu ljudi sada "poceli" da tako da pricaju, nego pricaju vec odavno ama niko ne cita. Ne kaze niko da to nije nikakva reprezentacija nego da nije dovoljno dobra a da su Krasic, Jovanovic i Zigic milijarderi, pa nisu bas ali nisu ni puka sirotinja.
|
samo cu onako cisto informativno napomenuti posto su pocele neke varnice vec da sijevaju, da pripazite sta i kako pisete, ako ste nervozni bolje je da se ustrucavate pisanja, tema jos ima kakav takav normalan tok, ali ako pocne ici "u stranu" tema ide pod LOCK ;)
|
Na zalost, nekad se fudbal igrao zbog fudbala, a sada sve vise samo zbog para... Mi na to ne mozemo da uticemo, i nema potrebe da se nerviramo ;-).
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org