![]() |
Sad bi trebalo biti ok.
|
tanke shen :)
|
Grandija druze pogresno si napisao ovo na njemackom:confused::lol:
|
Meni naprimer smeta sto nema devojaka na forumu... :(
|
@zsimonovic
Sta predlazes? Da otvorimo neka sekcija za manikire, pedikire i sminke a ? :lol: Mozda se zainteresiraju za clanstvo?! |
Odakle da znamo da ovdje nema curica?Kad vidim kakvih sve nikova ima nisam siguran da se neka nije vec od davno sakrila medju nama i cuti:-j
|
Meni smeta dosta toga, ali najviše me nervira to što većina ovde na forumu drve nešto i samo kritikuju, a njih nigde i to što na forumu kad čujem da neko ne zna da svira ili peva (pošto su verovatno početnici) drugi ih kao hvale, a u stvari se sprdaju sa njima!!! Samo da doživim da čujem te veeelike kritičare kako rade i gde rade i onda nema problema, neka kenjaju koliko hoće!!! Pozdrav svima...
|
**
Pripazite malo na recnik.
|
@davidovic lijepo je kad me pohvale iako ne znam ni da sviram a ni da pjevam...bas mi lijepo zezam se malo i uzivam na svoj nacin:lol:
|
znate sto mi najvise smeta
smeta mi to sto je ograniceno downlaod i nista ne mogu da downloadujem iako sam davno clan a mislim da sam uploadovao neke profe.semplove.zato nisam upladovao nista od kad su uveli ove novine,najvjerovatnije necu ulaziti vise na ovaj sajt qao
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org