![]() |
svaka cast :D
|
ovde sto se svirke i nije nesto.Ovaj snimak postavljam zbog odredjenih kolega koji vole da gledaju moju koleginicu Miru,kako peva i kako izgleda.
bilo je na ovoj svadbi jos lepih nogu!!! |
Neso gde je ova svirka bila,i kad?Mira geza treba da bude za primer mnogim devojkama,zenama kako treba izgledati u 40 i kusar godina!Gledam je i ....i sad cu da zapucam na auto-komandu!;)
|
Evo malo i mog kolege kiwija,da nebude kako ja forsiram samo pevacice:lol:
|
Evo i miki ustao:lol:Uuuuuu neso al si izgresio note gledajuci one pjevaljke u prvom snimku:lol:Naravno salim se malo super su pjevaljke a i muzika svakako,jer kako bih bilo drugacije kad svira stari iskusni Nesa.....Poooz
|
@simkeres
svirka je od pre dva dana.restoran Jezero,mesto je Markovac pored Mladenovca. @Zeljko Brate kad se radi tad se i gresi,pogotovo kad imas toliko lepih zena ispred tebe pa zaboravis odakli ti peva pevacica da li iz Gmol ili Dmola. Ko da gleda te sitnice kad je lepota i mladost ispred tebe:S |
Pa nisam ja nista rekao ozbiljno heheh nego sam video da gledas u one djevocice pa se sjetih da to kazem:DMa kakva greska?Ja ne cujem ni jedne....Pooz
|
hahahahahah=))
ma nema gresaka brate!!!!dok sam preso u Amol ode voz:lol: ma zezam se ,ja sam ove snimke da uzivate u pogledu a ne u svirci. uzivajte i komentarisite!!!! |
Druze lijepo ste vi odpjevali ovo miki mój i lijepo si pratio pjevacicu drugi glas...svaka cast,a sto se tice pjevaljke stvarno lijepo izgleda za svoje godine....uhhh da sam samo malo blize pa da i ja malo zapjevam s njom:)
|
bravo ,odlicno
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org