![]() |
Hvala.Pozdrav!
|
Lepa svirka,samo steta sto je basta prazna.:(
Gde ste ovo svirali u kom mestu? |
Cini mi se da je Makso napisao da je ovo poslije fajronta za personal hotela, pa je basta prazna, al' sta je tu je, ima ova dobra zenska na stolici :)
|
Tačno tako,ovo je svirka poslije fajronta za predivni personal hotela,koji nas je maksimalno gotivio.Pozdrav!
Dodato: Da,zaboravih napisati.To je hotel Princess u Baru.Pa,piše u naslovu Youtube snimka.Pozdrav! |
E vi ce te mi svirati ako ikada budem imao razlog da mi treba muzika.Npr.ako se ponovo zenim ili udajem cerku itd. hehehe
|
@Makso68
Nek vam je srecan rad druze,lep provod i da zaradite puno para!Odlicna svirka,vidim imate novina,kombinacija elektronike i akustike! p.s.Onaj ko je dislajkovao ovaj video,da Bog da se obesio kablom od misha!:lol: |
Željko druže,hvala Bogu da ćemo svirati,samo zovi!
Bobane,hvala druže na lijepim željama.Upravo smo se vratili zadovoljni i nasmijani.Veliki pozdrav! Evo još nešto,sa istog mjesta: http://youtu.be/8HI8nk8O4lc |
E ovo je vec lepse kada ima vise ljudi i kada se oseti atmosfera.Makso,ni kod vas nije bilo izgleda nekog baksisa?
sve u svemu lepo vi to radite,tu ozvucenu akustiku. |
Citat:
|
Pa jednostavno,nije kamera zabelezila trenutak kad je bilo baksisa ili je mozda takav dogovor da sviraju "iz mesta" pa nisu mogli da pridju potencijalnim musterijama.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org