YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SP u Fudbalu 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11942)

misa1265 24.06.2010 00:23

Pa zasto sada treba baciti bombu na fudbalere???pa pre 5 dana su bili najbolji na svetu,dizani su u nebesa.Opet je presudio taj nas mentalitet kao sto je neko rekao u nekom od prethodnih postova.Sta reci,probali smo,nismo imali srece,sta ocekivati posle 5 100%-ih sansi nego kaznu?Do neke druge prilike.......:(

Nemanja88 24.06.2010 00:31

Orao pao... Ako, i treba! Kad dozvoljavaju Anticu da vodi drzavni tim! Gledam juce sta radi Maradona i kako se ponasa, a ovaj nas ukrsto ruke i boli ga za sve. Bitno da ce lepo da se proda posle SP... A tek njegov ljubimac Pantelic... I ko je jos zdrav da krece u utakmicu sa istom formacijom kao protiv Nemacke? Jel mu neko objasnio da se Nemacka i Australija u igri razlikuju kao nebo i zemlja? I kad je video da 4-5-1 ne daje rezultata, jer je Zigic kao istureni napadac vise isao na stetu, nego sto je bilo koristi od njega, jednostavno ne moze sam, ne zna, lepo je trebao da promeni u 4-4-2, pusti Lazovica umesto Laneta, jer realno nije mu islo, Mrdju u napad, uz Zigica, i da gruvaju. Ni jedna visoka lopta koja je bila upucena Zigicu u sesnesterac nije prosla. I otkud Anticu ideja da zameni Krasica, i to da pusti Zorana Tosica!? Proslu sezonu je presedeo na klupi Manchester Uniteda, i jos je levak, a pustio ga je desno? Slazem se, igra on na obe strtane, ali mu je leva primarna, a desnu igra samo kad mora. I pusta Lazovica tek 15 min. pre kraja! Decko koji je "radilica" u timu, ko moze da pretrci, da se probije, dobija ukupno pola sata igre na celom Prvenstvu... A Pantelic... Njega ne vredi komentarisati. Kazu "Pa dao je gol". Jeste, jer ono realno niko ne moze da promasi, i Stojkovic bi ono uterao u gol (svaka cast Yakubu-ju :D). Sramota, poslednji smo u grupi. A reprezentativci "svetske klase", igraci Manchestera, Chelzija, Lazia, Intera, CSKA, Ajaxa...Stvarno sramota.

mimiki 24.06.2010 00:33

stalno ista prica zato i kazem,stalno spominjemo srecu,da smo dobri ne bi pukli i od Gane i od Australije,samo se palimo,pred samo prvenstvo ne mozemo da pobedimo Novi Zeland i Polsjku,ma daaaj

a Antic koliko je dobar toliko je i slep,izvodi Krasica najopasnijeg igraca koji moze da resi utakmicu jenim potezom,pa posle uvodi Pantelica....:-O na klupi mu sedi mrdja koji je sposobniji i od Pantelica i zigica da da gol,sedi Kacar.... Stankovic igra samo na ime kao kapiten,a doprinos u reprezentaciji 000

Sejox 24.06.2010 00:37

Australija-Srbija

Napokon jedna utakmica puna tempa,dinamike,udaraca na gol,prilika,golova....
Obje reprezentacije su igrale po meni jako dobro.
Jedna bolja u prvom,druga u drugom poluvremenu.

Srbija je svoju sansu da ide dalje propustila u prvom poluvremenu,i na
zalost Australija je to kaznila u nastavku.

Po meni,ovo je ipak definitivno neuspjeh reprezentacije Srbije.
Mislim da su s obzirom na igre u kvalifikacijama,kvalite igraca i kvalitet i
renome selektora (vodio Real,Barcelonu,Atletiko) planovi bili sigurno da se
prodje u osminu finala,pa dalje sta bude.
Medjutim,posljednje mjesto u grupi se nikako nije predvidjalo.
Ali sta je,tu je....

Svjetsko prvenstvo se nastavlja i ja ocekujem sve bolje i bolje utakmice,
i da se moze uzivati u fudbalu,jer sad ide sistem na ispadanje.

Interesantno je da koliko vidjeh,da sve juznoamericke reprezentacije idu dalje.
Od Africkih,cini mi se samo Gana.

I odmah,cini mi se Njemacka "ide" na Englesku u osmini finala.

Sad cekam da vidim kako ce dalje Brazil.....nesto sam "slab" na njih.

misa1265 24.06.2010 00:38

@Nemanja88
Mozda bi trebalo tebe da predlozimo za selektora ako ne daj Boze ode Antic???
Znao sam da ne treba da izlazim na forum jer cu videti ovakva misljenja i ne znam koji me djavo natera...:mad:

mimiki 24.06.2010 00:42

to je brate realnost,nemam potrebe za tolikim respektom prema anticu,i petkovic je prosao kvalifikacije s jednim primljenim golom od spanaca,pa su nas natrpali na svetskom deset,jedanst komada ne znam ni ja,pa su ga napljuvali ,ali dobro ni tad nismo imali srece:lol:a isto smo se palili kako mozemo da pobedimo i argentinu i holandiju

svetsko prvenstvo je ipak mnogo ozbiljnije

bokivelik 24.06.2010 00:45

....

Meni samo jedno nije jasno molio bih da mi objasnite?:confused: Zasto je nasa reprezentacija u zadnjih 10 minuta toliko napadala i bila pozrtvovana kad je vec primila 2 gola. Zasto se bre u pocetku nisu tako borili dali 2 i zavrsili posao. Neko je malopre spomenuo pad konceracije i primili 2 gola. Zasto u prvih 10 minuta kad su imali koncentraciju nisu se tako borili. Navikli smo da igramo kad je gusto. Takav je nas mentalitet.

misa1265 24.06.2010 00:47

Daj brate,nemoj da se zezamo,da poredimo Antica i Sestkovica?!Svi smo ga gledali u Boga jer je stvorio ovako dobar tim,ovakvu atmosferu u ekipi,a sad treba da ode jer nismo prosli,da smo imali normalna ocekivanja pred prvenstvo,a ne da smo u finalu i pre prve utakmice drugacije bi sve bilo...

mimiki 24.06.2010 00:49

i treba vise neko shvati da se fudbal ne igra s imenima!
imamo kvalitetnih igraca ali za njih nema mesta,Kapiten stankovic,pantelic,zigic,pa i Lazovic sve su to rupe

a odbrana nam je kao jako imamo imena,suplji smo kao svajcarski sir
Dodato:
sve j bilo isto sa petkovicem,sve je bilo sjajno do sestice

misa1265 24.06.2010 00:54

A ko da nam igra ako njih izbacimo,Raca Petrovic mozda ili Dejan Lekic??ovo je najbolje sto imamo i sta je tu je...

Trenutno vrijeme na Forumu 17:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org