![]() |
Druze ziv sam ne boj se.Ako umrem javicu ti:lol:
|
Zeljko tisi Carrrrrrr.
|
Citat:
|
Pogledam ja ponekad sta se desava na forumu ali se ne logujem posto u zadnje vrijeme nemam potrebe za tim,pa zato mislite da me nema.
Tranzit druze obavezno javljam pogotovu tebi ti si sad moj najbolji drug a prije je bio Grandija,samo ga nema nesto...A ja i Nesa i nele takodje..Pozdravljam vas ovom prilikom |
1 Privitaka
Evo jedna gotova matrica odsvirana od meine pa ako neko moze da otpjeva ili ako nekom treba nek skine i nek koristi..Jest da ima greski i nije mi ispalo kako sam bio zamislio ali bolje nekad ista nego nista:)Svirao na klavijaturi sve pa zato mozda fali koji akord a nadam se da je ok hehe.Jbg.ne svirtam dugo klavijature.Poz
|
1 Privitaka
Jos jedna:)
|
Buket belih ruza si odlicno odsvirao druze.To je jako tuzna pesma koju je Toma posvetio svojo velikoj ljubavi.To je Tomina najtuznija pesma koju je snimio.Za mene jako potresna prica.
|
1 Privitaka
Hvala druze:)Evo je ponovo samo za tebe jedna:D
|
To care
Odlicma pesma svaka cast.
|
E bas si me nasao,hvala druze
|
1 Privitaka
Nema na cemu.Hvala i vama na komentaru.A sad probao onu "Buket belih ruza"Zahebana pjesma do jaja heheh,pa sam snizio tonalitet u programu..Pozz
|
1 Privitaka
Jos jedna od meine odsvirana:)
|
Sehr gut, Željkane :)
|
Aaaaaaaaaaaaauuuu naucio si njemacki aaaaa? heheh.Ma zahebo sam malo ali mi bilo mrsko da ponovo snimam i da ubacujem pravu harmoniku a nisam nesto vjest na klavijaturi,pogotovo kad ima ovakve tipke kao da po federima sviram hahah.Oskacu mi prsti dok sviram hehe
Dodato: Hvala u svakom slucaju. |
Zeljkane nisu ti najtacniji akordi u poslednjem snimku,ne znam kako si snimao,sve odjednom ili prvo muziku pa si otpevao posle?
|
Ma i ja sam vidio da nije najtacnije jbg.zeza me klavijatura heheh.Naucicu Imam vremena.Ovo sam snimio onako u programu samo jednu strofu i povezao ostalo od te jedne strofe heheh.Cujes kako prekine a poslije probao da pjevam.Malo se i snimak zezno posto sam mislio da ce mi iz C dura biti taman,pa sam povisio u programu citav snimak i tu se nekako uvrne sve hehe.Poz
|
Citat:
|
Hvala samo mislim da si i ti izostavio na jednom mjestu jedan A 7 ako se ne varam.Tamo kad se pjeva "za pesmu sprema"pa onda D koji si dobro napisao.Poz
|
Ipak mislim da nema A7, samo čist D-dur...
|
1 Privitaka
Evo sad nasao original matricu od Halida i probao na brzinu da otpjevam,samo budale ubacili neko prica nesto na nekim mjestima valjda zbog kopija:)
|
1 Privitaka
Jos jedna:rolleyes:
|
Pravo dobra! :) Pozdrav
|
Bravo Zeljko legendo.
|
Super druze,sve je lepo otpevano,bravo majstore...Samo da znas, onu pesmu "I sad me po tebi poznaju"i dalje pustam u pauzi na svirkama i stalno pricam da to peva moj drug svim kolegama na svirkama....
|
Pa dobro mozes pustiti Al Dinu pa ga slusaj,on je to otpjevao jos bolje a i njegova je to pjesma,nije moja:lol:
Hvala svima jos jednom na lijepim komentarima;) |
Mogu,ali Al dino nije moj drug nego Zeljko ....;)
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad mi je jasno.Hvala hehe.Veliki pozdrav za mog druga Nesu
|
Idemo dalje Zeljko nesto sa puno duse neka pesma.
|
1 Privitaka
Evo druze frisko snimljena i prvi put probao ovo zu hajmo rec orginal matricu.Malo sam promukao od hladne pive ali ne cuje se mnogo:DE sad kakav je miks ne znam.Probao sam malo sa ekvilajzerom i eksperimentisao da bude slicno orginalu vokal:rolleyes:
|
Ovaj puta si se potrudio ,svaka čast .
Jedna od boljih izvedbi na forumu . |
1 Privitaka
Hvala druze..Evo jos jedan mix sa malo jacim za zeru vokalom i efekta a i ispravio sam na kraju malo,posto se nesto culo i malo sam kasnio mada ima jos gresaka ali to onda moram ponovo pjevat a mrsko mi da ponavljam hehe:)
|
Bravo Zeljko,mnogo lepo zvuci.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Ovo je matrica koja bolje zvuci nego original,verovatno si je ti malo sredio.Tvoje pevanje,malo je reci da i sam halid moze da ti pozavidi druze....nekada je i on ovako dobro pevao kao sto ti pevas sada..Steta sto je onaj glas na nekoliko mesta ubacen i kvari matricu...
odlicno majstore,svaka ti cast. |
Uh bolje od Halida?Nije lose ispalo ali da je bolje od Halidove izvedeb nije sigurno.Halid je majstori stara Kuka za pjevanje a ja samo probam posto volim njegove pjesme i nacin pjevanja..Hvala u svakom slucaju svima na lijepim rijecima.Poz
Dodato: @Neso druze to je valjda ubacio neko od ovih sto prodaju matrice reklamu da smeta,samo ja mu nikad ne bi platio jer i on sigurno nije a prodaje a i to je Halidova pjesma i nije ni moja ni njegova...Mada sam cuo u jednoj od emisija kad Halid kaze da ce napraviti ekstra CD.sa matricama i dati ovim sto se takmice.To je rekao kad ga je jedan pitao u emisiji,pa valjda je to to neznam |
A bre Zeljko pevas ki slavuj.
|
Samo da napomenem za ove kvalitetne snimke mogu samo da se zahvalim Tranzitu,njegovoj pomoci i njegovim upustvima;)Nadam se da ce biti jos bolje..Hvala jos jednom na komentarima.Poz
|
Toliko si prisao Halidu po boji glasa, da cak i "krcis" ponekad, kao i on, kada prepije proslu noc. Pjevanje za pohvalu. Matrica je mogla biti malo "zatvorenija" jer taj koji je radio matricu, digao je do besvjesti frekvencije izmedju 5 i 7kHz a nije trebalo. Radi toga je ostalo sve pomalo tanko. Vokal si miksao dosta dobro s tim da i kod njega nije trebalo otimati "stomak" ili "guzu", to jest frekvencije od oko 250Hz i one na 600Hz. Ovo su zaista sitnice i nemaju posebnu tezinu ali sam stroziji prema tebi i bicu jos stroziji, posto ucis i napredujes, pa od takvog ocekujem uvijek bolje i svarsenije snimke.
|
Cuo od Halida pa mislio da tako treba da ponekad krckam=))=))=))Ja kao papagaj imitiram sve oko sebe heheh
Dodato: A jest tacno taj neko izostrijo matricu i zato sam i ja vokal podesavao prema njoj,pa je najvjerovatnije tako ispalo a gledao sam da vokal bude odprilike kao na orginalu podesen ekvilajzerom.Poz |
1 Privitaka
Citat:
Opet ja hehe..Jucer probao neka Nova podesavanja na sistemu pa otpjevao ponovo od Al Dine ali ovaj put malo visocije nego sto je orginal pa poslusaj te.Pjevano je uzivo preko zvucnika zu matricu i iz prve i nista nisam doradjivao itzd,pa je mozda malo snimak losiji:) |
1 Privitaka
Evomene i Pavkovica:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org