![]() |
Dellova ideja je najpametnija,Tooooooo Dell vataj se zena i zenskih poslova,to je Zukunft ili bolje receno buducnost i na nasim prostorima a ne samo u njemackoj.Ovdje muskarci strikaju a zene voze auto:lol:
|
Citat:
I spreman sam da priznam da ti bolje zvucis sa tvojim fajlovima, ali cu i dalje da ga sviram. To je pitanje licnog stava i svirajuci aranzer osecam se muzicarem, a pustajuci fajlove ne. |
Ja sviram u živom bendu ne pustam fajlove.tra la la tra la la
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Ali to onda ni na sta ne lici jer "svirati sa jednim te istim drumom ta ta ta ta ta ta ta je dosadno". Boze, Boze, kakav jablan... aman.
|
Meni je uvijek jedan te isti bubanj kod bubnjara i nema čovjek vremana posle svake pjesme da mijenja bubanj
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Tranzit druze sta jos jedan jablan se pojavio ili:lol:
|
Citava suma, Zeljko, citava suma.
@maricm To bi tako trebalo i da bude kod aranzerske svirke, ako bas hocemo autenticno da oponasamo jedan zivi orkestar jer i kod tog orkestra bubnjar ima samo jedan Drum Kit na bini, a samo u rijetkim i iznimnim slucajevima i dva. Radi toga su mi i prilicno smijesni oni kojima je malo po 64 Drum Kita u aranzeru !!!!! |
slazem se tranzit sa tobom 100%.
Svi traze neke zive setove bubnja po klavijaturama a svaka pjesma drugi set bubnja i kazu cuj kako zvuci kao pravi. ja se samo nasmijem=)) |
Baš sam nedavno gledao jedan dugometražni koncert, cca 80 pjesama je odsvirano, zamislite 72 puta su mjenjali bubnjeve na bini...
|
Ne samo da mi je drum kit isti na svakom ritmu nego I bass I cela postavka acc.traka od riff gitara do clean gtr.bukvalno kao jedan bend sto I jeste cilj.
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org