![]() |
Citat:
|
Hvala svima !
Postovane kolege !
Zelio bih da se zahvalim organizatorima Vuletu,Milancetu i Vaxteru sto su nam omogucili da se sastanemo i proslavimo jedno divno vece. Drago mi je sto sam upoznao sve vas koji ste prisustvovali na skupu i zelio bih svima vama da se takodje zahvalim na divnom druzenju. Nadam se da cemo se i u buduce druziti i praviti ovakve zurke ! Hvala! |
kao prvo: pozdrav za gsp. miodraga :)
a vi momci? malo po malo i izdajete sve detalje sa zurke, a? =)) ko zna sta cemo jos saznati sta se "backstage" desilo ... :-O :lol: ma kakva farma, veliki brat itd. ... (i tako to) ZURKA rules! :lol: pozdrav svima |
:-OOpasna je to situacija:lol:Dell nesto mi se otimaju za tebe heheh..
I ja hocu da pozdravim najzasluznijeg covjeka tj.Miodraga koji je i osnovao ovaj forum i da mu se zahvalim na tome...Poozz |
...meni ovde mirishe na pedofiliju!?:?
@zeljko treba upoznati Miodraga...pravi covek za druzenje!:) |
I meni=))
@simke valjda ce i to da se desi jednog dana pa se upoznamo..nikad se ne zna..poozz |
Ih sto mim je zao sto nisam bio na festi , otpevao bih nesto na rumunskom , a i upoznao bih veoma vazne ljude ............. la multi ani . ziveli
|
Zeljko, pa bilo je prilike za upoznavanje sa clanovima :) A Gagane, sto nisi naletio, ocekivali smo te :) Inace cestitam na tituli moderatora ;) Kad si postao?
|
Nije sve jedno clan i gazda foruma:confused::lol:
|
@zeljko
Pa sad je bila sansa da se upoznamo,i ne samo mene,vec sve ljude koji su bili na skupu.Ne znas sta si propustio.Evo Miodrag i Dell treba da budu za primer,jer su ljudi prevalili ogromnu kilometrazu da bi dosli na druzenje. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org