![]() |
Hvala kolega gnovako8 . pozdrav
|
Nemoj me zvati gospodinom:lol:Nekako se ne osjecam dobro kad mi neko kaze gospodin:DJa sam seljak koji zivi u minkenu heheh....Salim se druze nego nemoj ubezobrazicu se ako me tako zovu,jer ima odmah da idem sutra da kupujem neko odijelo i kravatu=))Super je snimak stvarno i svidja mi se jako...Pozz
|
Prvi miks u cubase-u
Konacno da odradim prvi miks sa jednom kraiskom grupom , mojim drugarima snimam cd . Evo malog snimka pa mi dajte kritike ili pak savet za bolji saund , nisam odradio mastering . :)
<embed src="http://www.*******.com/embed/1486649551/b9c93237" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Dodato: Nikakav komentar , pa gde ste forunmasi kazite koju |
Brate, dobro si ti to sve odradio, mada malo forspil iskace iz ritma, ali ove pajde u pozadini ne prate kako treba.
|
Hvala vam na komentaru postovani gospodine dell , u pravu ste znam i ja da ne prate dobro al veruj mi neznaju bolje . Mene je pretezno zanimalo dali treba u celokupnom radu dodati punoce , ustvari mozda nesto nedostaje pa da budem bolji saund
|
Znaci da nije do tebe a? :)
|
Svaka cast kolega.
|
ma oni tako pevaju,to je taj stil.Miks ti je odlican momce.
|
"momce"!?:))Kolega Neso,pa on je stariji i od mene i tebe zajedno,on je isao u prvi razred sa onim likom iz Alana Forda,"licnost br1.",a Maksimilijan iz "maratonaca",e on im je otimao jetarnje kiflice!!:rotflol:
Moj drug Maran D. se nece naljutiti,znam! |
Terce na yamahi
Radio sam neke terce na yamahi psr 1500 , nije neki saund al ne zvuci lose , moze da prodje lepo izlazi i na razglas . snimano je preko beringer miksete i u line-in u muzicku kartu , nije dodavano ni visokih ni basova samo efekat delay na solo :D:D:D
<embed src="http://www.*******.com/embed/1738387470/bc005a5b" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Dodato: Gde su komentari ? |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org