![]() |
Ima svasta=)),ali zamislite dodjete na tezgu i kazu,,moze ona Kuca Poso,,:lol:
|
|
lol
Dramaticna situacija... :D Dodato: Al sto je ovo tek ludoo :D :D :D |
|
A pazi sad ovo... reality show... Snimak sa (koliko sam skontao) sluzbene kamere leskovacke bolnice... Mislim vise je zalosno nego smesno, ali vredi za ovu rubriku. A posebno obratite paznju na kraju snimka kako su izsinhronizovali klinca :D
|
|
Au,ala se ovi izlomise......a ne deluje tako opasno.
|
|
....
Sam naslov kaze. Najgore pevanje.=)) |
Zamoljava se muzika da smanji bas, iskače nam
osigurač na maloj ringli ne mogu žene da zakuvaju kafu. Zamoljava se mlada da sidje s' astala,trunjavi supu... Zamoljavaju se gosti da previše ne mrvu , jer kokoške ne pušćamo danas!! Fala! Zamoljava se onaj kuj je drpiJo sisu na pevaljku nek ju ji vrne da ne bi milicija intervenisala... Jedna VELIKA pevaljka |
još jedna napomena !!!!!
Zamoljavaju se gosti pod satorom da ne diraju PJEVALjKU masnim rukama! Fala :lol:
|
Da postoji rubrika na forumu "Tužni i jadni snimci sa youtuba", ovaj bi zasigurno tamo pripadao!!!
Ova prethodna "velika pevaljka" je gospođa za ovu "estradnu umetnicu"... P.S. Zabranjeno za mlađe od 18 godina |
^^^ Uzas Bozji, ovo treba zakonom zabraniti !:mad:
|
Ludi trener novo!
|
|
Ludi trener novo!
|
koja debilna pjesma sacuvaj boze, jeli burli jesi ono ti svirao sa verom pa vas zicala para iako je jako puno imala honorar?
|
Kako bih volio ponovo da sarađujemo pa da joj odsviram "Pitala sam popa" :B
|
|
re
"U skladu sa svime" ha ha ha ha:D:D:D =))=))
Gde ga nadje!? Pobedio je!!!! |
|
:lol:
|
Jedan od "jacih" klavijaturista
|
Ovaj može sve dok svira :D
|
na sceni je najjaci, tu nema sta.. Mora da je dugo vezbao ovu koreografiju..
|
Volio bih ga cuti uzivo i vidit dali moze ovo da postigne, hmmm...
al dobar je showman |
@kina
Ovaj covek ne zna uopce da svira. On je komicar, iz Skopje je, ima svoje show na jednu makedonsku televiziju ;) Ovde samo izvodi gluposte. |
Posto je ovaj video vec bio postvljan u ovoj temi, prethodna je spojena s ovom!
|
Bitna je energija na sceni :lol:
|
|
Jesam lepo reko da je ova pesma iz A-dura... :)
|
I susu ti,sta ovaj radi. :)
|
....
Nije iz A dura nego se u A dur zavrsava!%-(=)):lol::rolleyes:
|
Prepoznaje li iko ovo kolo???
aaaaaaa da, pa ovo je ono poDvodjansko, samo ko ga ono komponira? cini mi se on sam :lol: |
Tako su se i Ekremu smejali =))
|
Al shara bass... :) Zajebalo vek... :)
|
provalite komentare na njegovim videima... inace na snimcima, smederevac rules :lol: :lol:
|
UbijA COVJEK poslusajte ej cija frula ja sam se iskomado pa onda rastvorio od smjeha
|
pa covjek ce napravit novi stil, harmonika gusle style :)
a ova sto armin kaze je u ritmu zikinog kola 3/4 Tap tap tap Tap :lol: :lol: |
Samo se vi smijte,pa zar ne vidite da je covijek pocetnik:)Cekaj te za koju godinu,a sad je vazno da dok svira ne staje a ne kao neki pocetnici kad profulaju harmoniju onda i stanu i moraju sve iz pocetka:?Bice od njega nesto veliko..Poooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org