![]() |
Vax,koja je ovo dzitra?Mislim,ova Fender look,je li Fender ili Squier ili neka kopija?
|
Vintage.
Dobio sam je na poklon, a poklonu se u zube ne gleda. :D |
3 Privitaka
Ovo je moj novi setup(Tyros 2 i Alesis QS6.2) :
|
Najvise mi se na tim slikama svidjaju radijator i televizor... a tek frizider. Salim se, Alesis je mrak, jos da su mu stavili dobru klavijaturu bio bi paklena masina.
|
makso,
alesis i ovako (sa oprostenje) malo izlupan i opet lepotance od sintisajzera :D kad budes imao vreme ubaci i njega u neki demo snimak da ga cujemo u akciji :) naravno moze i u duetu sa tyrosom ... al smanji tyorsa malo da cujemo alesisa :D pozdrav |
tranzit,ima i sa dobrim hammer dirkama(Alesis QS 8.2).To je softverski ista klavijatura,ali ima 88 hammer dirki..,a bjela tehnika(frižider,šporet i to) je obavezna oprema.:))
grandia,tek ga proučavam,ima odlične interne boje i dobar editing,ali nisam još ništa radio na njima.Kad ga sredim biće snimak.Jbg,kupio sam ga od nekog mladog rokera,a znaš kako oni čuvaju instrumente.I to ćemo srediti,te stranice se skinu i ofarbaju,ima da bude kao nov..Pozdrav! |
@ Makso,odlicno su se uklopile i dizajnom,snimi nesto da cujemo malo od alesisa sta nude
P.S. U vezi slike br 3....sta je krcka u crnoj serpici? :lol: |
Rekao sam već,biće nešto kad ga malo provalim..,a u crnoj šerpici je špinat(spanać) :))
|
auuu,u onoj pored mora da je kiselo mleko? :D
|
5 Privitaka
Trenutno je kod mene ovakva situacija, Pa500 + UMX 610.
Zbog drugih obaveza ne izlazim na tezge, tako da se gledam kao home muzicar :) . Kombinacija Pa500 + Umx 610 + PC (kao externi sampler) + Ultratone K450FX, nude sve sto je potrebno za kucnu upotrebu :P. |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org