![]() |
genos......
|
Odličan bubanj
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Odlicno radi
|
1 Privitaka
Isti program odličnog Petera ali odlično kadriran i kvalitetno snimljen.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FVq81hUkoEk" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Za sve vlasnike Genosa, jedan Pack možete skinuti besplatno. Balkanski i Turski dolazi u veljači. Datoteka je u ppf obliku, dakle, samo za dotični instrument. |
Zna li neko koju volume pedalu da uzmem za Genosa,imam neku rolandovu ali to nesto slabo radi????
|
Samo jednu! :) yamaha fc7
|
Treba mi pomoc,ne mogu nikako da nastimam da mi preko midi kabla posalje midi komandu u tc helicon,sta god otkacio ili zakacio non stop mi cita sa celog aranzera a recimo bi trebao samo sa jednog kanala.Jos kada bi bio port B????Naravno pitam za genosa
Dodato: Za one kojima treba volume pedala,danas mi je stigla yamha FC7 pedala i testiro sam je na genosa.Odlicno radi,ima pun hod sto je nahbitnije,preporuka |
Odgovor na pitanje u vezi povezivanja sa tc helicon je "otišao" u drugu temu o playlistama. Jesi li pokušao tako postaviti midi? Jer, koliko vidim, nije se mijenjalo ništa u odnosu na prijašnje modele pa bi ovaj helicon trebao raditi s istim postavkama kao i prije.
|
Nisam stigo,pokusacu sutra pa javljam,hvala u napred
|
Posle par dana posjedovanja Genosa Tyros5 vec otisao u zaborav. :) :) :)
PREZADOVOLJAN. Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org