YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Fajlasi , grrrrrrr (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25712)

sale_band 20.08.2013 18:15

@megane

To sto ti ides linijom slabijeg otpora je samo slika tvoje licnosti...
Ne bih ja imao nista protiv midi fajla ukoliko pustas iskljucivo fajlove koje si sam programirao a ne da iskoristavas muzicki dar drugoga za svoju dobit.

Dell 20.08.2013 18:25

Ni ja nemam nista protiv pustaca fajlova, ali na mp3 playeru ili laptopu. Doduse nemam nista ni protiv pustaca fajlova na klavijaturama... Nista efikasno...

mladenkom 20.08.2013 18:43

Svasta se procita ovde.

Sent from my R800x using Tapatalk 2

smuchac 20.08.2013 19:08

Evo ima godina da nisam pustio fajl i pravo da vam kažem, super se osjećam. :)
Pustim nekad kad moram kad upadnem u band umjesto njihovog start/stopera ali izbjegavam u šiiiiiiirokom luku. U svom bandu to ne dozvoljavam. Ako je baš zapela raja za neku pjesmu,skidam je trenutno i sviram. Amen.

Narodnjak300 20.08.2013 19:11

megane ako pustate midi jos od '95-te sta ce vam klavijatura vise?, ako me razumes posto kazes da je normalno to kod vas. Lepo stavis lap top neka svira, ti sednes tu pored, udaris koje pivo, pokupis pare i to je to. Sta ce ti klavijatura da se zamaras kad ljudi znaju da pustas midi a i ide ti u prilog jer kazes da samo fajlasi imaju posla kod vas. Ovako kad te neko vidi sa klavijaturom ima da pomisli da sviras uzivo i ostajes bez posla garant. To sto ti kazes "il cu da sedim kuci il cu da pustam midi" to nikako nema logike i smisla?
Veliki pozdrav.

zoric 20.08.2013 19:28

Hitno da se menja naziv foruma!:D
Predlog yu-sample.org
:D

Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2

tranzit 20.08.2013 19:45

Citat:

Originalno postovano od yamahapassion (Post 251832)
I onda tranzit jos pokusava da objasni coveku neke stvari.... odavno se nisam ovako nasmejao :lol:

A da znas samo koliko sam ja sam sebi ponekad, a i sve cesce smijesan, pokusavajuci od balvana da napravim daske.

Citat:

Originalno postovano od Vux (Post 251831)
cekaj reci mi da se zezas molim te

Dzaba ga molis, ne zeza se, on zeza nas jer obracamo paznju na njegove bljuvotine.

Citat:

Originalno postovano od Vux (Post 251831)
razmisljam da li da izbrisem account :D

U poslijednje vrijeme sve cesce se uhvatim u istom razmisljanju.

Va-7 20.08.2013 19:48

Citat:

Originalno postovano od megane (Post 251803)
Veliki dio VAS što kažete da svirate aranžere u živo (mada to nije ni približno jer nema pravog zvuka bubnja, gitare, sax i tako dalje), nećete još dugo je neće biti posla a i muzika je lošija od fajla. Svirati sa jednim te istim drumom ta ta ta ta ta ta ta je dosadno. Da se kod nas pojavi na bini bubnjar pa ljudi bi počeli da se smiju. Prošlo je vreme The Beatles, Quen, Ribje ćorbe... mada i ja radu sviram Bora Đorđeviča i pjesme: u grad, AMsterdam, volim volim volim žene, pekar lekar apotekar ....
Nije živo ni jedno ni drugo. Živo muziku prihtavam jedino kada je živi bubnjar znači čovek za bubnjom e to je nešto sasvim drugo. Da je Aranžer odličan, ne bi Yamaha i Roland i drugi napravili midi fajl da se pušta, jer to je glavni namen svega ovoga. Zapamtite.

Ti još uvijek živiš u 80-ima ili se praviš da živiš tamo???

Ja sam svirao ovaj vikend 2 dana pred 1000+ posjetitelja, bilo je svakakvih gotiju, između ostalog i dosta mojih prijatelja koji sviraju u raznim bendovima s 4,5 pa i 6 ljudi i svi su iznenađeni time kako danas aranžeri rade... bar u normalnom svijetu.

Dal si ikada sjeo za aranžera i napravio si ritam sam samcat po paternima barovima i svemu ostalom??

Dal si ikada čuo da današnji aranžeri imaju po stotine drum setova kakvih hoćeš i da nadmaše polovicu današnjih bubnjara??? Mislim da je vrijeme da se pod hitno probudiš ako spavaš jebiga...

Nautica 20.08.2013 20:01

Citat:

Originalno postovano od megane (Post 251803)
Veliki dio VAS što kažete da svirate aranžere u živo (mada to nije ni približno jer nema pravog zvuka bubnja, gitare, sax i tako dalje), nećete još dugo je neće biti posla a i muzika je lošija od fajla. Svirati sa jednim te istim drumom ta ta ta ta ta ta ta je dosadno. Da se kod nas pojavi na bini bubnjar pa ljudi bi počeli da se smiju. Prošlo je vreme The Beatles, Quen, Ribje ćorbe... mada i ja radu sviram Bora Đorđeviča i pjesme: u grad, AMsterdam, volim volim volim žene, pekar lekar apotekar ....
Nije živo ni jedno ni drugo. Živo muziku prihtavam jedino kada je živi bubnjar znači čovek za bubnjom e to je nešto sasvim drugo. Da je Aranžer odličan, ne bi Yamaha i Roland i drugi napravili midi fajl da se pušta, jer to je glavni namen svega ovoga. Zapamtite.

Sto je najgore od svega kada bude neki mlad covek koji bi tek da krene da uci da svira procitao ovo sto si napisao, on ce mozda da pomisli da tako treba i sto da uci da svira kad moze preko laptopa pustati midi fajl... strasno

Ace 20.08.2013 20:20

Ma kako se samo osecam superiorno cutajuci postove od @megane :lol:
Verujem da delim osecaj sa jos nekim...

Trenutno vrijeme na Forumu 13:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org