![]() |
@megane
To sto ti ides linijom slabijeg otpora je samo slika tvoje licnosti... Ne bih ja imao nista protiv midi fajla ukoliko pustas iskljucivo fajlove koje si sam programirao a ne da iskoristavas muzicki dar drugoga za svoju dobit. |
Ni ja nemam nista protiv pustaca fajlova, ali na mp3 playeru ili laptopu. Doduse nemam nista ni protiv pustaca fajlova na klavijaturama... Nista efikasno...
|
Svasta se procita ovde.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Evo ima godina da nisam pustio fajl i pravo da vam kažem, super se osjećam. :)
Pustim nekad kad moram kad upadnem u band umjesto njihovog start/stopera ali izbjegavam u šiiiiiiirokom luku. U svom bandu to ne dozvoljavam. Ako je baš zapela raja za neku pjesmu,skidam je trenutno i sviram. Amen. |
megane ako pustate midi jos od '95-te sta ce vam klavijatura vise?, ako me razumes posto kazes da je normalno to kod vas. Lepo stavis lap top neka svira, ti sednes tu pored, udaris koje pivo, pokupis pare i to je to. Sta ce ti klavijatura da se zamaras kad ljudi znaju da pustas midi a i ide ti u prilog jer kazes da samo fajlasi imaju posla kod vas. Ovako kad te neko vidi sa klavijaturom ima da pomisli da sviras uzivo i ostajes bez posla garant. To sto ti kazes "il cu da sedim kuci il cu da pustam midi" to nikako nema logike i smisla?
Veliki pozdrav. |
Hitno da se menja naziv foruma!:D
Predlog yu-sample.org :D Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2 |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ti još uvijek živiš u 80-ima ili se praviš da živiš tamo??? Ja sam svirao ovaj vikend 2 dana pred 1000+ posjetitelja, bilo je svakakvih gotiju, između ostalog i dosta mojih prijatelja koji sviraju u raznim bendovima s 4,5 pa i 6 ljudi i svi su iznenađeni time kako danas aranžeri rade... bar u normalnom svijetu. Dal si ikada sjeo za aranžera i napravio si ritam sam samcat po paternima barovima i svemu ostalom?? Dal si ikada čuo da današnji aranžeri imaju po stotine drum setova kakvih hoćeš i da nadmaše polovicu današnjih bubnjara??? Mislim da je vrijeme da se pod hitno probudiš ako spavaš jebiga... |
Citat:
|
Ma kako se samo osecam superiorno cutajuci postove od @megane :lol:
Verujem da delim osecaj sa jos nekim... |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org