Hvala Bobane,hvala Yamahapaisson i Neso...Posebno se zahvaljujem nasem dragom kolegi tranzitu na pomoci koju mi pruza kad to zatreba i nesebicno iskustva dijeli...On mi je sve nastimao za pocetak i tako neznajuci sta koristim i kako radim,uspio fino to napamet da odradi sto se podesavanja programa tice,a ostalo sam ja sve sam bas danas prvi put da probam ovu pjesmu da odsviram heheh malo sam svirao iz druge visine,ali blizu orginala ako se ne varam,posto iz tih visina odakle ide orginal sam slabo vjezbao,a malo mi se cini da sam trebao jos bar pola tona gore i jos vise opustit glas kad treba,samo zahebano ovdje u stanu u njemackoj i ovako sam sigurno dosadio ovim svabama heheh...Nista ovih dana skidam i forspil i trebam jos i ritam mozda malo da obradim ako uspijem,jer nema takvih prelaza kao u orginal verziji...A pjesma mi se svidja nema dalje...Naso sam priblizno ritam koji je na ketronu fabricki i svirao,samo pocetak...Uradicu ja to kompletno i ponovo postavljam samo kad imam volje jbg ja to sve na brzinu radim i tako i zeznem nekad sve.
A ja da odgovorim Yamahapaissonu!Druze idi u temu hajde da se zalimo i tamo stoji sve o mom poslu da nepisem ovdje:lol:Hvala jos jednom svima...Pozz
|