![]() |
@Ace ma kakav kosmajac, bolji smo mi od njega :P
@ERKOOO ahahhahahahahahahhahahahahaahah sto umjesto harmonike ne stavih tamburice i strings :) "bolje bi zvucalo" :P |
Vidi ti ova dva derana al su se nasli :D Joj ljudi, mogao bih vas hvaliti do sutra, kako ste jako uznapredovali za kratko vreme, ali umesto toga dajem jednu kritiku: Kupite bre neku malo jacu kameru ili onaj mp3 recorder, ili spojite miksetu sa kompom pa snimite ko ljudi da uzivam malo u vasoj muzici.... @Dell: znam da mlatis lovu sad po tezgama, iskesiraj za neku malo cistiju varijantu snimanja :D
|
Citat:
|
@tranzit
Postajes mi sumnjiv druze Znas kako kazu psiholozi, kad svakodnevno razmisljas o nekim stvarima onda sve sto procitas ga povezes nekontrolirano sa ta tvoja svakodnevna misla. Nemogu biti siguran al mislim da se u ovaj slucaj radi o takvo nesto.... ;) |
Hahahaha... ima i ta mjesta Ace, ama ja sam odavno to okacio o klin, sluzi mi samo za obavljanje nuznih fizioloskih potreba. Potpuno sam nezainteresovan po pitanju oba spola.
|
To bi se zvalo aseksualnost, sto je jos gora varijanta :D
Htjedoh rec da se furam na cika Milancheta sto se tice svirke :) Hvala svima na komentarima ;) |
Dell. Večeras na piće?Ovaj put nećemo zaboravit "pedalu"
|
hahahaha, onda ce Magdalena zvucat do jaja :D Nazalost, veceras sviram, cucemo se opet, drago mi je sto si navratio na forum ;)
|
Evo jedno kolo, sad ne znam jel od Buce Jovanovica ili od Tomice Miljica, skinuo sam ga jucer i odsvirao, doduse u malo sporijem tempu. Kao i obicno, potkrala se koja greskica ili sitna kasnjenja. Komentari i kritike su dobrodosle ;)
|
sad ga lomiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Dobar si sinko,samo vezbaj i kad bude sledece okupljanje hocu da ovo kolo puca!! Znaci rumenku smo naucili,sad je na redu meljacki orijent!;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org