![]() |
Ima u nas u selu kafana "Dolly Bell" ...kod Kleme... kurve 3 rade, ziva muzika, pevaljka pjeva li pjeva... 20KM i opleti...
(mi u komšiluku moremo i na teku) haha otvoreno 0-24 :D naleti u Mostar, pa te vodim :) |
A čuj...hvala na ponudi..
U mojim godinama se već polao govori..."Hvala kao da jesam"=))=)) |
pokusavam Marnela natjerat da samnom ide dole.. da vidi sta je masna pi***.. :) nikako... boji se :p =)) pa da i on moze pisati kad je prvi put (sala) :D
|
Ccccc, kako lazes pokvarenjak jedan :D Nikad nisam rekao da necu da idem dole, oticemo kad budem imao vremena. Doduse, dole samo mozemo navuc neki triper, sifilis ili abecedu hepatitisa. :lol: :lol:
|
ja veceras dole idem, dobro popijem, nema guzve to mi se svidja... ima pajdo sto svira na pa800, pa se ja ubacim malo da on odmori koju zavijušu... os samnom? :D
|
Mozda naletimo ja i gitarista poslije probe niz Vardu :) Sudeci po potpisu ti, mogao bi ja tebe nategnut za prvi put :lol: :lol: :lol:
|
javi ako budes dolazio, ja cu oko 11 tamo... pevaljka je samnom za stolom dok pjevac pjeva... ;) muzika je do 3-4 .. zavisi dokad gostiju bude...
P.S. ja sam zašio šupak, tako da nista ne ulazi, serem sad samo na usta hahaha =)) =)) =)) a i dje ces mene pored 3 kurve i pevaljke? nema logike :p :D |
Mene ne zovite, ja ne zelim da mi se glavic otkotrlja niz krevet XD hahahahaahhahaah sala, ne smijem ja tamo :P :D
|
brate dobrodosao si! :D jasta ces nego doc... :D
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org