![]() |
Ma sve zavisi ali pretezno se raznesem na kraju haha.
|
Ma sta je jedno 10-tak pivica za jednu svirku?Netreba samo pretjerivatiB-)=))=))
|
pa po jednu nije lose pre svirke ali samo po jednu:) ali zato posle svirke ako se prodje dobro odvavljivanje=))
|
Ljudi, vidjeste li ovo , prejako, hahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JHQqJDBjfSM |
Ja sam se davno zakleo da ne pijem vise, a ni manje!:lol::lol::lol:
A sto se tice pjevacice, nemam ja problema ama bas nikakvih sve ide po ps-u. Prangija radi dobro svoj posao!:lol::lol: |
Bitno je popit umjereno jer kad pijes umjereno mozes popit koliko hoces.....Hahaha....ja pivu tucem osim kad hocu da smuvam neku dobru ribu onda pijem crno vino satro ovo ono i znaci uvjek se odvalim momacki od njega...a pjevacice u poslednje vrijeme izbjegavam u sirokom luku....hehehe :p
|
Jedan profesionalac treba da ima granicu u picu, a pogotovo na radnom mjestu, jednostavno pijes dok se ne u*eres i to je to.
|
Kod mene, nikako alkohol.
Kao prvo mlad sam, šta će mi to u životu, a kao drugo uopšte ne volim alkohol, ne prija mi. ;) |
Vjeruj mi, 1 loza ti nece skodit, pogotovo ako pjevas, da znas kako propjevas od zabaljske rakije auuuuuuuu :lol: :lol: :lol:
|
Nije bila loza nego kajsija,a od te kajsije si propevo ko slavuj...i nije bila jedna nego tri....;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org