YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Fajlasi , grrrrrrr (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25712)

zoric 20.08.2013 15:30

Drugar,licno nemam nista protiv,ali ovde su svi negativno nastrojeni prema fajlovima,vidis da reze u samom naslovu!i umesto sto ubedjujes nekoga da pusta fajlove,uzmi I skini koji novitet,nije na odmet!ako treba rado cu ti pomoci oko aktuelnog repertoara.

Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2

NikolayTheM 20.08.2013 15:32

Citat:

Originalno postovano od zoricd (Post 251808)
Drugar,licno nemam nista protiv,ali ovde su svi negativno nastrojeni prema fajlovima,vidis da reze u samom naslovu!i umesto sto ubedjujes nekoga da pusta fajlove,uzmi I skini koji novitet,nije na odmet!ako treba rado cu ti pomoci oko aktuelnog repertoara.

Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2

Objasnio si! :thumbup:

Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2

tranzit 20.08.2013 15:42

Citat:

Originalno postovano od megane (Post 251803)
Svirati sa jednim te istim drumom ta ta ta ta ta ta ta je dosadno. Da se kod nas pojavi na bini bubnjar pa ljudi bi počeli da se smiju. Prošlo je vreme The Beatles, Quen, Ribje ćorbe...

Momak, 'ajd da ne pises ti vise, ako ikako mozes, 'ajd molim te k'o Boga.

dalibor jarmina 20.08.2013 17:05

Citat:

Svirati sa jednim te istim drumom ta ta ta ta ta ta ta je dosadno. Da se kod nas pojavi na bini bubnjar pa ljudi bi počeli da se smiju. Prošlo je vreme The Beatles, Quen, Ribje ćorbe...

Hahahahahaha...ovo mi ide u potpis obavezno!!!!

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Dell 20.08.2013 17:22

Ako necu imat posla samo zbog toga sto necu da pustam MIDI fajlove ili bilo koje druge ekstenzije kojima obmanjujem publiku da sviram, onda cu radje upisati tecaj heklanja i prodavacu miljee na pijaci :)

tranzit 20.08.2013 17:39

Citat:

Originalno postovano od dalibor jarmina (Post 251821)
Hahahahahaha...ovo mi ide u potpis obavezno!!!!

I sam ozbiljno razmisljam o tome. Ovo je jedan od najvecih bisera od kad postoji forum.

al bundy 20.08.2013 18:05

Dell...uvjezbaj vez klot-frket sa 3-ojkom iglom.
Zene se opasno loze na takve stvari ;)

Dell 20.08.2013 18:06

razumijemo se ;)

Vux 20.08.2013 18:11

Citat:

cekaj reci mi da se zezas molim te, razmisljam da li da izbrisem account :D

yamahapassion 20.08.2013 18:11

Hahaha, ova me tema od srca nasmejala... pogotovo megane sa svojim stavovima i argumentima... bubanj radi bolje u fajlu nego u ritmu... joj zemljo indijo :lol: I onda tranzit jos pokusava da objasni coveku neke stvari.... odavno se nisam ovako nasmejao :lol:

E sad ozbiljno, treba da pravimo peticiju da se iz svih buducih aranzera izbaci podrska za midi, karaoke, mp3 matrice i sve druge kompromitujuce fajlove, ali avaj.... mislim da bi onda porasla prodaja laptop racunara =))

Trenutno vrijeme na Forumu 00:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org