![]() |
Prolazi jesen, na pragu je zima - bravo majstore, svaka ti dala, opasno sviraš...
|
Do jaja dobro..poz
|
nele majstor jeboga ti ! poz druze
|
A zasto se kod mene necuju snimci!!!????:confused:
|
Kako da mi znamo?Inace neces se pokajati kad cujes kako Nele svira..Rastura samo tako i moj dobri drug.Dosta mi pomaze oko ne jasnih stvari.Poz
|
Pa slusao sam,naravno one prve,ali ova dva zadnja nemam tona,a i njih bih da cujem.
Inace sam vec komentirao neletovo sviranje da je maestralno i da naprosto "ubiva". |
Citat:
|
A moze i ono "zaebao vek"!
Samo ja ni dalje ne mogu cuti zadnja dva snimka!!! |
Druze stvarno ne znam sto kod tebe ne moze dase cuje,nije mi jasno.
Evo probaj sad sam stavio jos jedno kolce od Patala: https://soundcloud.com/nele-1-1/patalo-444 |
Evo,podesio sam ovaj pleyer,sve je u redu.
Slusam "Prolazi jesen..." i uzivam uz gemist i pitam se:da li ovako nesto leci i produzava srce ili ga ranjava i skraciva?Ali to se ozbiljno pitam,kako to utice na coveka,ima li zbilja posledica,jer ja sam misljena da ako covek (u ovom slucaju nas Nele) daje ovoliko srca i duse u interpretaciju,onda on mora da steti to svoje srce,n neki nacin!? Sta vi mislite? Dodato: P.S.Nele,ajde kad ti se bude dalo,onda nasnimi nesto slicno(lagani sevdah ili u rubatu ili kecu znas na sta mislim),ali izmenjaj malo registre pa da cujem i flute i violin i ostale na Skandaliju da uzivanje bude potpuno po gustu! |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org