![]() |
Lepa svirka ;-) kakve dirke ima s910? Svirao sam malo kod drugara S900 i dirke su katastrofa...
|
Bravo Grandia. Kako sto sam rekao, uvjek imas neka nova ideja da ponudis....
|
hvala za lepe reci momci :)
@vex ... verovatno nema (velike) razlike izmedju dirke s910 i s900 ... kazem iskreno da ja tu nisam neki strucnjak pa da procenim koliko je dobra/losa dirka na S910 - meni je dobra :) reko bi da je tu negde u sredini polja :) @boban010 ... boki sasvim si u pravu. sto vise slusam, dodjem do zakljucka da cak taj ritam i nije passent za ovu melodiju. slusajte pazljivo - nekako kao da ispadam iz takta tj. ne uklapa se sa melodijom :confused: ovako sam snimao: kamera je iz laptopa ACER V3-571G S910 sam prikljucio preko kabal 1 stereo na 2 L/R u audiointerface Steinberg UR22 software za snimak (video/audio) je neki shareware od NCH Video Pad sledeci put cu se malo vise potruditi, obecavam :D jos jednom hvala svima |
Kolega grandia,ziv li si?Dugo te nije bilo!Drsgo mi je da si tu.
|
|
Strasna melodija druze,svaka cast,jesi li je ti smislio ili...?^:)^
Veliki pozdrav! |
hvala bata boke :) melodija jednostavna al interesantna ... ne bi da se kitim tudjim perjem posto nisam siguran da sam melodiju cuo negde el jok :lol: trebalo mi vise pokusaja dok sam snimao ovo a problem nikako nije bila melodija vec prelazi iz jedne variacije u drugu i multi-padovi ...
kad budem imao vise vremena ubacit cu ritmove ako ih neko vec nema :"> pozdrav :"> |
Kod tebe mi je uvijek fascinantna bila tvoja ideja. Kako ti uvijek na pamet padaju tako mocne ideje. Nisi ti bez veze Bozinov ucenik ;)
|
cocek
jedan cocek :)
vec mi se lepili prsti za klavijaturu kolko puta sam snimao i odustao zbog sitnih greski ... na kraju se odlucio za ovaj snimak - a ovde greske ki na pijac =)) https://www.youtube.com/watch?v=0tSaTFue098 |
Bravo druze,super cocek!
De si bre nema te sto godina? |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org